• Ροή Ειδήσεων

    Αυτοί είναι οι τρεις διαρρήκτες που «ρήμαξαν» τη Γλυφάδα


    Στη δημοσιότητα έδωσε η ελληνική αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των διαρρηκτών που έκαναν επιδρομές στην περιοχή της Γλυφάδας.

    Συγκεκριμένα, την Κυριακή του Πάσχα, άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης στη Βούλα και άρπαξαν1.000 ευρώ και 100 λίρες, όπως κατέθεσε η άτυχη γυναίκα στην ασφάλεια.

    Τα ξημερώματα δε την Τρίτης, θύμα διάρρηξης έπεσε στο σπίτι της η δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας,Αναστασία Πατεράκη. Άγνωστοι δράστες άρπαξαν ένα ακριβό ρολόι, έναν υπολογιστή και χρυσαφικά. Η ίδια κατέθεσε στην Ασφάλεια πως τα κλοπιμαία έχουν αξία πάνω από 10.000 ευρώ.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, πρόκειται για τους εξής δράστες:

    ΜΟΥΣΤΑΦΑ Μιχαήλ της Ειρήνης, αγνώστου πατρός, γεννηθέντα στις 24-7-1996 στην Αθήνα

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Λουκά της Ευαγγελίας, αγνώστου πατρός, γεννηθέντα στις 24-7-1995 στην Πάτρα

     ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Σωτήρη του Τριαντάφυλλου και της Χριστίνας, γεννηθέντα στις 24-5-1999 στο Ναύπλιο

    Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων.

    Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8986895 του Τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρόμος στην Αττική: Διαρρήξεις σε Άνω Γλυφάδα και Βούλα – Μεταξύ των θυμάτων και Δημοτική Σύμβουλος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω οι ληστές των νοτίων προαστίων – Σε 23 ανέρχονται οι διαρρήξεις



    ΣΧΟΛΙΑ