ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η βρετανική ρυθμιστική αρχή υγείας εξετάζει μια πρόταση να μην χορηγείται το εμβόλιο κατά της Covid-19 που ανέπτυξαν η AstraZeneca και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης σε νεότερους ανθρώπους λόγω ανησυχιών για πολύ σπάνιες περιπτώσεις αιματικών θρόμβων, μετέδωσε σήμερα το Channel 4.
«Δύο ανώτερες πηγές δήλωσαν ότι ενώ τα δεδομένα εξακολουθούν να είναι ασαφή, υπάρχουν αυξανόμενα επιχειρήματα που δικαιολογούν να προσφέρεται σε νέους – κάτω των 30 ετών τουλάχιστον – ένα διαφορετικό εμβόλιο», ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο.
Ο βρετανικός οργανισμός φαρμάκων (MHRA) έχει τονίσει στο παρελθόν ότι τα οφέλη του σουηδο-βρετανικού εμβολίου στην πρόληψη της Covid-19 υπερτερούν κατά πολύ ενδεχόμενου κινδύνου αιματικών θρόμβων.
Το MHRA δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα να σχολιάσει την αναφορά του Channel 4.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιο είναι το θηριώδες αμερικάνικο fund Eaton Vance που μπήκε στην ΑΚΤΩΡ
- Χάρης Παμπούκης για τον Γιάννη Παράσχη: Υπόδειγμα σύγχρονου μάνατζερ
- Οταν η Κίμπερλι γοήτευσε τον Τασούλα, τι είπε με Γεραπετρίτη, η θύελλα των ΕΛΤΑ συνεχίζεται και ποιοι ευεργέτες είναι… Ταξίαρχοι
- ΕΛΤΑ: Το χρονικό της παραίτησης και η κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου – Ποιοι συμμετείχαν