ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους έχοντας διαγνωστεί με κορονοϊό το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Τουρκία κατέγραψε ρεκόρ για τέταρτη συναπτή ημέρα με 174 θανάτους να επιβεβαιώνονται τις τελευταίες 24 ώρες, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας, ενώ επίσης καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός νέων ημερήσιων λοιμώξεων από την αρχή της πανδημίας στη χώρα.
Σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία επιβεβαιώθηκαν μέσα σε μια μέρα 29.132 νέα κρούσματα της Covid-19, συμπεριλαμβανομένων των ασυμπτωματικών ασθενών. Η Άγκυρα ξαναξεκίνησε χθες μετά από τον Ιούλιο να συμπεριλαμβάνει στους καθημερινούς απολογισμούς της για την πανδημία και τον αριθμό των ασυμπτωματικών φορέων, οι οποίοι σήμερα ανήλθαν σε 6.876.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Τουρκία ανέρχεται σε 474.606 και των θανάτων σε 13.014.
Ο σημερινός απολογισμός των μολύνσεων ήταν επίσης ο υψηλότερος ημερήσιος αριθμός που αναφέρθηκε από την αρχή της πανδημίας, αλλά τα συνολικά στοιχεία και ο συσσωρευτικός αριθμός όλων των κρουσμάτων δεν είναι ακόμη διαθέσιμος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλέξης Τσίπρας: Έπρεπε να είχα κλείσει τις τράπεζες μια μέρα μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ
- Αποκλειστικό: Clawback – «Μετωπική» PIF με Ά. Γεωργιάδη και Κ. Πιερρακάκη στην αμερικανική πρεσβεία
- O χαμός με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και ο ανασχηματισμός, οι υποψήφιοι κι ένα ραντεβού του ΚΜ, η γαλάζια ναυμαχία στο λιμάνι και τα παιδικά βιβλία του Τασούλα
- Παιχνίδι… δισεκατομμυρίων! Η τεχνητή νοημοσύνη παίρνει θέση στη φανέλα αντί των στοιχηματικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.