ΥΓΕΙΑ

Το 1ο PUMA BOOTCAMP: η απόλυτη γιορτή του Street Work-out Training!

  • NewsRoom


Η γυμναστική για την PUMA αποτελεί πρόταση ζωής! Και το training, άλλωστε, δεν περιορίζεται σε εσωτερικούς χώρους. Απαιτεί ενέργεια και διάθεση ώστε να ανακαλύψει ο καθένας τα όρια του εαυτού του και να τα ξεπεράσει.

Στα πλαίσια αυτά, η PUMA διοργανώνει, την Κυριακή 20 Μαΐου, το 1ο PUMA Bootcamp! Το πιο συναρπαστικό και γεμάτο ενέργεια αθλητικό γεγονός θα λάβει χώρα στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών I. Φωκιανός (έναντι Παναθηναϊκού Σταδίου), όπου οι 150 τυχεροί που θα δηλώσουν πρώτοι συμμετοχή θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν δωρεάν μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Από τις 10 το πρωί και μέχρι τις 14:00, οι Bootcampers θα απολαύσουν έναν πλήρη κύκλο training που περιλαμβάνει τρέξιμο και ασκήσεις στο πάρκο του Ζαππείου, αθλητικά παιχνίδια αλλά και yoga sessions, που έχουν σχεδιάσει και που θα συντονίσουν οι πιο έμπειροι γυμναστές της Αθήνας, οι προπονητές του Streetworkout Athens! Μαζί με αυτούς, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα αστέρια του Ελληνικού στίβου και training ambassadors της PUMA, τον ταλαντούχο Πάνο Τριβυζά, τη μοναδική Ανθή Κυριακοπούλου και τις ανερχόμενες Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μοσχούλα Μανούσου – Παρασκευοπούλου! Η μέρα θα κλείσει με παρουσίαση των νέων τεχνολογιών της εταιρείας, την ποιότητα της οποίας όλοι θα βιώσουν μέσα από το άνετο tshirt και το βολικό gymsack που θα λάβουν ως δώρο.

Δίπλα στην PUMA σε αυτό το εγχείρημα βρίσκεται το γυμναστήριο Streetworkout Athens, οι χορηγοί Βίκος, Xtreme Stores και ο Sport FM. Μπείτε κι εσείς στο παρακάτω link των εγγραφών, συμπληρώστε την αίτηση, γίνετε μέρος της πιο αθλητικής παρέας της πόλης …και ζήστε την ελευθερία και υπεροχή του Street Workοut.

Feel the PUMA power & run the streets!

Εγγραφές: https://puma.sportswind.gr/pumabootcamp/


ΣΧΟΛΙΑ