ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόκειται για μια 83χρονη και έναν 90χρονο με υποκείμενα νοσήματα.
Δύο ακόμη νεκρούς από κορονοϊό θρηνεί η χώρα μας, καθώς έχασαν τη μάχη για τη ζωή μια 83χρονη που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ και ένας 90χρονος που νοσηλευόταν στο Παπανικολάου.
Και τα δύο θύματα, που είχαν υποκείμενα νοσήματα, ήταν τρόφιμοι στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι.
Τέλος, στις 09:15 σήμερα το πρωί τη μάχη έχασε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης ένας άνδρας 87 ετών.
Χθες Τετάρτη, σημειώθηκε νέο αρνητικό ρεκόρ με 293 νέα κρούσματα κορωνοϊου.
Επίκεντρο η Αττική όπου καταγράφηκαν 103 κρούσματα. 54 νέα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη, από 9 σε Ημαθία, Κοζάνη, Κυκλάδες και Χαλκιδική. 33 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Η επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου Γ΄ στις ΗΠΑ «θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί» λέει το Μπάκιγχαμ
- Αραγτσί: Συνάντηση με τον Πούτιν την Δευτέρα με επίκεντρο τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- Tραμπ: Αν θέλουν οι Ιρανοί να τελειώσει ο πόλεμος ας μας πάρουν τηλέφωνο
- Τραμπ: Μισεί τους Χριστιανούς, ζητούσε να στοχοποιηθούν αξιωματούχοι της κυβέρνησης, λέει για τον 31χρονο που άνοιξε πυρ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.