ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία 68χρονη κατέληξε σήμερα το πρωί, Δευτέρα του Πάσχα, από κορονοϊό στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα στους 114. Δεκατρείς εξ αυτών ήταν από την Καστοριά, συμπεριλαμβανομένης της 68χρονης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έπασχε από παχυσαρκία, γεγονός που επιβάρυνε σημαντικά την υγεία της.
Συνολικά 114 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 13 είναι από την Καστοριά.
Το προηγούμενο 24ωρο έφυγαν από τη ζωή άλλοι τρεις συνάνθρωποί μας.
Πρόκειται για έναν 68χρονο που νοσηλευόταν στο ΝΙΜΙΤΣ και είχε υποκείμενο νόσημα, έναν άνδρα 65 ετών ο οποίος κατέληξε στις 4:40 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στο ΑΧΕΠΑ και έναν 91χρονο που κατέληξε στο «Σωτηρία». Ο 65χρονος είχε χρόνια υπέρταση και ο 91χρονος έπασχε από κακοήθες νόσημα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Da Paolino: Η εκπληκτική ιστορία του λεμονόκηπου που πήγαινε ο Νιάρχος – Εκεί που Γιάννης και Δήμητρα Κούστα θα βαφτίσουν το γιο τους
- Ελληνικό: Ρήτρες ως 5 εκατ. ευρώ θα πληρώσει η Lamda Development αν καθυστερήσει ο Riviera Tower
- Morgan Stanley και J.P. Morgan για Metlen: Η μεταφορά στο Λονδίνο δίνει ώθηση στη μετοχή
- Ο πόλεμος Δένδια – Άδωνι και ο peacemaker, ο χαμός στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, γιατί ο Κακλαμάνης αποθέωσε Στουρνάρα και γιατί πέφτουν τα τουρκικά drones
