• Γυναίκα που παίρνει συμπληρώματα διατροφής

    ΥΓΕΙΑ

    Συμπληρώματα διατροφής: Πώς βοηθάνε σε μια απαιτητική καθημερινότητα

    • NewsRoom

    Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια μεγάλη αύξηση στα συμπληρώματα διατροφής. Όχι μόνο υπάρχουν, πλέον, στην αγορά πολλά διαφορετικά είδη συμπληρωμάτων, για να καλύψουν εξατομικευμένες ανάγκες για κάθε περίπτωση, αλλά και οι πωλήσεις τους έχουν… εκτοξευθεί.

    Το φαινόμενο παρατηρήθηκε ειδικά μέσα στην πανδημία της COVID-19. Αλλά και μετά φαίνεται ότι ο κόσμος τα εμπιστεύεται περισσότερο.

    Η αλήθεια είναι ότι το καθημερινό πρόγραμμα των περισσότερων από εμάς είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και γεμάτο προκλήσεις. Είμαστε πολλές ώρες εκτός σπιτιού, κυνηγώντας υποχρεώσεις και εκπληρώνοντας διαφορετικούς ρόλους. Μέσα σε όλα αυτά συχνά αμελούμε να τρεφόμαστε σωστά και δεν καταναλώνουμε τις συνιστώμενες δόσεις φρούτων και λαχανικών.

    Αποτέλεσμα; Στερούμε τον οργανισμό μας από όλα εκείνα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, που μας θωρακίζουν, κάνοντάς να αισθανόμαστε – και να είμαστε – δυνατοί και γεμάτοι ενέργεια. Ειδικότερα νιώθουμε ατονία, κόπωση, έχουμε εκνευρισμό, δεν κοιμόμαστε καλά, το βάρος μας αυξομειώνεται και είμαστε περισσότερο ευάλωτοι σε ιούς και σε μικρόβια, οπότε αρρωσταίνουμε πιο συχνά και ενίοτε και πιο βαριά. Ειδικά αυτό το διάστημα, που οι ιοί κάνουν… πάρτι και ένας στους δύο νοσεί από εποχικές λοιμώξεις, η ανάγκη να λαμβάνουμε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία είναι περισσότερο από απαραίτητη. Και, μάλιστα, είναι σημαντικό να μπορεί ο οργανισμός μας να απορροφήσει όλα αυτά.

    Tonosan multivitamin 50+
    Tonosan multivitamin 50+

    Η σειρά Tonosan αποτελεί μια ολοκληρωμένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχείς, σε μορφές που καθιστούν πιο εύκολη και άμεση την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών που αυτά περιέχουν.

    Το Tonosan multivitamin 50+ αποτελεί ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για ενήλικες ηλικίας 50 ετών & άνω καθώς συμπληρώνει καθημερινά τις ανάγκες τους σε θρεπτικά συστατικά.

    Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι:

    • Όσο μεγαλώνουμε, μειώνεται η ικανότητα απορρόφησης θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό μας. Οπότε καλό είναι να λαμβάνουμε και θρεπτικά συστατικά μέσω ενός συμπληρώματος διατροφής.
    • Το Tonosan multivitamin 50+ είναι μια πλήρης φόρμουλα με 26 διαφορετικά θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, μέταλλα, συνένζυμο Q10, Ginkgo Biloba κ.α.)για ενέργεια, τόνωση, προστασία της καρδιαγγειακής λειτουργίας και της όρασης.
    • Διατίθεται σε μορφή τριστρωματικών δισκίων που επιτρέπουν βραδεία αποδέσμευση και συνεπώς καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

    Η συσκευασία περιέχει 60 τεμάχια και διατίθεται στα φαρμακεία από τη Uni-pharma.