ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα εμβόλια θα είναι διαφορετικά καθώς η δόση είναι μικρότερη.
Το «πράσινο φως» για τον εμβολιασμό παιδιών ηλικίας 5 έως 11 ετών στην Ελλάδα άναψε η Επιτροπή Εμβολιασμών, όπως ανέφερε ο Θάνος Πλεύρης, στο πλαίσιο της αποσαφήνισης των νέων μέτρων που θα τεθούν σε ισχύ ενόψει Χριστουγέννων.
Ειδικότερα, ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι η σχετική πλατφόρμα θα ανοίξει μόλις παραλάβουμε τα εμβόλια καθώς είναι διαφορετικά (μικρότερη δόση), ενώ θα διαφέρει καθώς θα έχει άλλο τρόπο υλοποίησης.
Ο εμβολιασμός των παιδιών θα ξεκινήσει όπως είπε μόλις έρθουν στην Ελλάδα οι παρτίδες των εμβολίων, οπότε και θα ανοίξει η σχετική πλατφόρμα για το κλείσιμο των ραντεβού, καθώς είναι διαφορετικά (μικρότερη δόση), ενώ θα διαφέρει καθώς θα έχει άλλο τρόπο υλοποίησης.
Τρίτη δόση
Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμια Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους εντός των επόμενων 24ωρων θα υπάρξει και η επίσημη απόφαση της Επιτροπής Εμβολιασμού για τον εμβολιασμό των πολιτών στους τέσσερις αντί στους 6 μήνες με την αναμνηστική δόση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Άλμα άνω του 1% για S&P 500 και Nasdaq έφερε η αποκλιμάκωση των αποδόσεων των ομολόγων
- Πετρέλαιο: Στα 104 δολάρια το βαρέλι υποχώρησε το Brent καθώς επανέρχονται σταδιακά οι ροές στον αγωγό East-West
- Τάκης Θεοδωρικάκος: 928 επενδυτικά σχέδια ύψους 3,1 δισ. ευρώ χρηματοδοτούνται μέσω του νέου αναπτυξιακού νόμου
- Οι ΗΠΑ θα πουλήσουν έως 48 F-35 στη Σαουδική Αραβία σε συμφωνία 24,3 δισ. δολαρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.