ΥΓΕΙΑ

ΜΗΤΕΡΑ: Δεν είμαστε δικαιούχοι λογαριασμού για τον μικρό Άγγελο

  • NewsRoom
μητερα

Νοσοκομείο Μητέρα


Διευκρινήσεις γύρω από ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε σε ΜΜΕ για την υπόθεση του μικρού Άγγελου, η οποία εμφανίζει το ΜΗΤΕΡΑ ως δικαιούχο τραπεζικού λογαριασμού για την οικονομική ενίσχυση της θεραπεία του, έδωσε το μαιευτήριο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ΜΗΤΕΡΑ δεν έχει ενημερωθεί ούτε παρέχει τη συγκατάθεσή του για την χρήση των στοιχείων της για τον συγκεκριμένο σκοπό, ενώ πληροφορήθηκε για την συγκεκριμένη ιδιωτική πρωτοβουλία μέσα από τα ΜΜΕ.

Το ΜΗΤΕΡΑ ζητά από το κοινό να μην καταθέτει χρήματα στον συγκεκριμένο λογαριασμό, ενώ για όσους έχουν τυχόν καταθέσει χρήματα, θα μπορούν με την επίδειξη του αποδεικτικού κατάθεσης στο λογιστήριο της εταιρείας να τους επιστραφούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜΗΤΕΡΑ: 

Λάβαμε γνώση της ανακοίνωσης, που δημοσιεύθηκε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με την οικονομική ενίσχυση της θεραπείας για τον μικρό Άγγελο με θέμα: «ο Άγγελος σε χρειάζεται» και με παραπομπή σε στοιχεία της ΜΗΤΕΡΑ Α.Ε. και συγκεκριμένα σε αριθμό λογαριασμού της Τράπεζας Πειραιώς, με δικαιούχο την Εταιρεία μας, συνοδευόμενο από αριθμό IBAN και swift code.

Με σεβασμό στην ανησυχία των γονέων, δια του παρόντος, προς αποκατάσταση της αλήθειας, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι η Εταιρεία μας δεν είχε ενημερωθεί ούτε παράσχει τη συγκατάθεσή της για τη χρήση των στοιχείων της για το συγκεκριμένο σκοπό. Πληροφορήθηκε δε για την εν λόγω ιδιωτική πρωτοβουλία για πρώτη φορά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Για το λόγο αυτό ζητούμε από το κοινό, όπως δεν καταθέτει χρήματα στον εν λόγω τραπεζικό λογαριασμό μας για τον συγκεκριμένο σκοπό και όσοι έχουν τυχόν καταθέσει χρήματα για την ως άνω αιτιολογία, θα μπορούν με την επίδειξη του αποδεικτικού κατάθεσης στο λογιστήριο της Εταιρείας μας να τους επιστραφούν.

Η Εταιρεία μας, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που διέπει τη δράση της και κατανοώντας τις αντίστοιχες κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες, ουδέποτε θα προέβαινε σε μία τέτοια ενέργεια.ΣΧΟΛΙΑ