ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter ότι 20 εκατομμύρια άνθρωποι στη Γαλλία έχουν λάβει μέχρι τώρα τουλάχιστον μια πρώτη δόση εμβολίου κατά της COVID-19, καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί να επιταχύνει την εμβολιαστική της εκστρατεία.
Η γαλλική κυβέρνηση είχε θέσει ως στόχο τη χορήγηση μιας πρώτης δόσης σε 20 εκατομμύρια ανθρώπους έως τα μέσα Μαΐου, μετά τη βραδεία έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού πριν από αρκετούς μήνες. Τώρα έχει ανοίξει το πρόγραμμα εμβολιασμού σε ευρύτερο αριθμό πολιτών.
Διαβάστε επίσης:
Ιταλία: Μείωση κατά 80% σε μολύνσεις Covid-19 πέντε εβδομάδες μετά την πρώτη δόση των εμβολίων
Κορονοϊός: Στα 1.957 τα νέα κρούσματα – 661 οι διασωληνωμένοι – Δείτε τη γεωγραφική κατανομή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.