ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ένας 72χρονος άνδρας στη Ζάκυνθο, ο οποίος είχε γυρίσει πρόσφατα από τη Γερμανία.
Από το νησί της Ζακύνθου εστάλησαν στο Ινστιτούτο Παστέρ συνολικά τρία τεστ, από τα οποία μόνο το ένα ήταν θετικό στον νέο ιό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του imerazante, το θετικό δείγμα έρχεται από έναν 72χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε γυρίσει πρόσφατα από τη Γερμανία. Το προηγούμενο Σάββατο ανέβασε πυρετό και την Κυριακή επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου του πήραν δείγμα και το έστειλαν στο Παστέρ για να ελεγχθεί.
Αυτό είναι το έβδομο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο νησί και το πρώτο μετά τις αρχές Απριλίου, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.
Από την πανδημία, ένας άνδρας έχασε την ζωή του από το νησί τον περασμένο Μάρτιο. Πρόκειται για έναν 67χρονο που είχε ταξιδέψει με γκρουπ στους Αγίους Τόπους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολεμική Αεροπορία: Έφτασαν τα 60 τα αναβαθμισμένα F-16 Viper του στόλου
- Μαζωνάκης: Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για ΙΣΑ και δημόσιους φορείς για τους ελέγχους στο ιατρείο – Κατεπείγουσα έρευνα ζητά ο Εισαγγελέας-mononewsTV
- Τζόρτζια Μελόνι: Κατάργηση των τελών κυκλοφορίας για τα περισσότερα οχήματα ενόψει των εκλογών
- Υπόθεση Μαζωνάκη: Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρονται αύριο Γάκα και Θεοδωρόπουλος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.