ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η μονάδα Janssen της Johnson & Johnson θα αρχίσει τις δοκιμές της Φάσης 2 για το εμβόλιό της κατά της COVID-19 στην Ισπανία, την Ολλανδία και τη Γερμανία την ερχόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε σήμερα ο Ισπανός υπουργός Υγείας Σαλβαδόρ Ίγια, καθώς η φαρμακοβιομηχανία αυτή των ΗΠΑ διευρύνει τις δοκιμές για το πειραματικό εμβόλιό της.
Η δοκιμή θα διαρκέσει δύο μήνες και θα περιλαμβάνει 590 συμμετέχοντες στις τρεις χώρες, μεταξύ των οποίων 190 στην Ισπανία, δήλωσε ο Ίλα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Μαδρίτη.
Περισσότερα από 150 υποψήφια εμβόλια αναπτύσσονται και δοκιμάζονται παγκοσμίως για την αναχαίτιση της πανδημίας της COVID-19, με 30 να δοκιμάζονται σε ανθρώπους. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει εγκεκριμένο εμβόλιο κατά της COVID-19, εκτός από εκείνο που έχει λάβει άδεια στη Ρωσία πριν από την έναρξη μεγάλης κλίμακας δοκιμών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Μεγαλύτερη η αρμάδα που κατευθύνεται στο Ιράν από αυτήν της Βενεζουέλας
- Τζιτζικώστας: Δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας από την παρουσία της Κίνας σε ευρωπαϊκά λιμάνια
- Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ δίνει στη δημοσιότητα νέα δέσμη αρχείων Έπσταϊν
- Hellenic Train: Με λεωφορεία τα επιβατικά δρομολόγια Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.