ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύξηση της παραγωγικότητας διεξαγωγής μοριακού ελέγχου για την ανίχνευση του κορονοϊού, σύμφωνα με τα νέα κριτήρια της επιστημονικής Επιτροπής, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά την περίοδο της σταδιακής άρσης των μέτρων, αυξάνονται οι έλεγχοι σε ομάδες πληθυσμού, όπως το προσωπικό υπηρεσιών υγείας αλλά και οι πληθυσμοί αυξημένου κινδύνου για νόσηση.
Όπως τόνισε ο κος Κοντοζαμάνης, αναγκαία παραμένει η επιδημιολογική επιτήρηση και θα συνεχιστεί, με τα αποτελέσματά της να αποτελούν το γνώμονα για τη λήψη των αποφάσεων.
Για το σκοπό αυτό θα χρησιμοποιηθούν και τα τεστ αντισωμάτων, ενώ τα ταχεία τεστ ανίχνευσης του ιού, εξακολουθούν να βρίσκονται στο στάδιο της αξιολόγησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μυλωνάς (Εθνική): Το σχέδιο για χρηματοδότηση μεγάλων project, η διανομή του 60% των κερδών και οι ελπίδες για τα στεγαστικά
- Φωτιά ηλεκτρικού οχήματος σε υπόγειο χώρο
- Snappi: Είσοδος σε πάνω από τρεις ευρωπαϊκές χώρες μέχρι το 2029
- Αναστάσιος Ροζολής (ΣΕΚΠΥ): Χρειάζεται ένα σχέδιο για την ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας
