ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το οριζόντιο κλείσιμο όλων των σχολείων της χώρας, όλων των βαθμίδων, για δύο εβδομάδες φαίνεται να εισηγείται η αρμόδια επιτροπή των λοιμωξιολόγων προς την κυβέρνηση.
Παράλληλα φαίνεται πως εξετάζεται να υπάρξει θετική εισήγηση για το άνοιγμα του λιανικού εμπορίου, τουλάχιστον με τη μέθοδο του «click away» για μετά τις 22 Μαρτίου.
Η επιτροπή εισηγήθηκε να τεθούν σε κατάσταση αυστηρού lockdown (στο «βαθύ κόκκινο») οι ΠΕ Ευρυτανίας, Χαλκιδικής, Κιλκίς και Λέσβου, καθώς επίσης και οι δήμοι Ιωαννίνων, Μετσόβου, Κατερίνης, Σκιάθου και Χανίων, ενώ εισηγούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, να συνεχιστεί το lockdown μέχρι και το τέλος Μαρτίου. Παράλληλα, εμφανίζονται αρνητικοί σε οποιαδήποτε χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διαμαρτύρεται η Καρυστιανού για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ στον Σύλλογο της – Διαψεύδει η ΑΑΔΕ πως έγινε έφοδος
- Κόντρα Πλεύρη-Δούκα για το street party στα σκαλιά εκκλησίας στη Λαμπρινή: «Ντροπή» λέει ο υπουργός – «Θίχτηκε ο ακροδεξιος», απάντησε ο δήμαρχος
- Άδωνις Γεωργιάδης: Το 2025 καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός μεταμοσχεύσεων μυελού των οστών στην Ελλάδα
- Όλυμπος: Εντοπίστηκε άνδρας από τη Μολδαβία που είχε εγκλοβιστεί στο βουνό