ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμα 113 νέα κρούσματα κορονοϊού σε σύνολο 22.674 διαγνωστικών ελέγχων της νόσου Covid-19, που πραγματοποιήθηκαν με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) ανακοίνωσε το Σάββατο (30/01/21) το υπουργείο Υγείας Κύπρου.
Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας αναφέρει ότι δεν έχουν καταγραφεί σήμερα θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 197.
140 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 50 σε σοβαρή κατάσταση.
Το ποσοστό θετικότητας της νόσου είναι στο 0,5, ενώ ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού στην Κύπρο μέχρι σήμερα σε 30.770.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μελόνι για δολοφονία Κερκ: «Πρέπει να φανταστούμε ότι μπορεί να υπάρξουν ηπιότερες ποινές για όποιον πυροβολεί στελέχη της δεξιάς;»
- Νετανιάχου: «Η εξόντωση των ηγετών της Χαμάς θα τερμάτιζε τον πόλεμο» – Οικογένειες ομήρων: «To μόνο εμπόδιο για το τέλος του πολέμου είναι ο Νετανιάχου»
- Μάρκο Ρούμπιο: «Απαράδεκτη, λυπηρή και επικίνδυνη» η διείσδυση ρωσικών drones στο πολωνικό έδαφος
- Ηλεία: Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη περιοχή Σπαρτουλιά
