ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Space Hellas: Αναβάθμιση ψηφιακών υποδομών για την ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ
Με ραγδαίο ρυθμό αυξάνονται τα θύματα του κορονοϊού στη χώρα μας και δύο νέους θανάτους να έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ώρες.
Ειδικότερα, κατέληξε ένας 80χρονος που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη του ΑΧΕΠΑ, καθώς και μία 49χρονη που νοσηλευόταν επίσης σε απλή κλίνη στο Ιπποκράτειο. Η 49χρονη δεν ήταν διασωληνωμένη.
Και οι δύο έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα, ενώ ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται πλέον σε 786.
Διαβάστε επίσης:
Κορονοϊός: Συνελήφθη 24χρονη που διοργάνωσε πάρτι σε ξενοδοχείο στη Συγγρού
Κορονοϊός: Ασφυκτιά το σύστημα Υγείας – Σοκ από τους 69 νεκρούς το Σαββατοκύριακο
Παγώνη: Θα ξεπεράσουμε τα 3.000 κρούσματα – Αμφιβολίες και για τον εορτασμό του Πάσχα
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚ: Οριακή αύξηση παραγωγής μετά την αποχώρηση των ΗΑΕ στα 188.000 βαρέλια ημερισίως
- Αλέξης Τσίπρας: Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τα ταραχώδη γεγονότα του 2015 – Κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα
- ΥΠΠΟ – ΕΚΚΟΜΕΔ: Το νέο 5ετές Σχέδιο Δράσης «Greece On Screen» αξίας 750 εκατ. ευρώ που θα φέρει τη νέα εποχή στην οπτικοακουστική δημιουργία
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Στόχος μας είναι να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο την Ελλάδα σε προορισμό για το yachting
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.