ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 17.012 νέα κρούσματα κορονοϊού, με 141 νεκρούς. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 124.686 διαγνωστικά τεστ, 37.000 λιγότερα από την προηγούμενη ημέρα. Το 13,6% των πολιτών που υποβλήθηκε σε τεστ, όπως αναφέρει το υπουργείο υγείας της Ρώμης, προέκυψε θετικό.
Χθες, είχαν καταγραφεί 21.273 νέα περιστατικά και 128 άνθρωποι είχαν χάσει την ζωή τους. Οι περιοχές στις οποίες σημειώνονται τα περισσότερα κρούσματα είναι η Λομβαρδία (3.570), η Τοσκάνη (2.171) και η Καμπανία, με πρωτεύουσα τη Νάπολη (1.981).
Οι ασθενείς που εισήχθησαν σε μονάδες εντατικής θεραπείας είναι 1.284, δηλαδή 76 περισσότεροι από χθες. Στους νοσοκομειακούς θαλάμους έχουν μεταφερθεί 12.997 άτομα με συμπτώματα, που προέκυψαν θετικά στον ιό. Σε κατ΄οίκον απομόνωση έχουν τεθεί 222.403 πολίτες.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα asset του Αλέξη Τσίπρα – Η «επτάδα» της ΕΛΑΣ για την οικονομία
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Mononews: Τι σηματοδοτεί η νέα επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα
- Μίδας του NBA o Αντετοκούνμπο! 58 εκατ. δολάρια τον χρόνο και βλέπει τα 275 εκατ.
- Οδυσσέας Αθανασίου: Μέρισμα το 2029 από τη Lamda Development
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.