ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ιταλία ανέφερε 296 θανάτους που σχετίζονται με κορονοϊό τη Δευτέρα έναντι 326 την προηγούμενη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο Υγείας, ενώ ο ημερήσιος αριθμός των νέων λοιμώξεων μειώθηκε σε 10.680 από 18.025.
Η Ιταλία έχει καταγράψει 111.326 θανάτους που συνδέονται με την COVID-19 από την εμφάνισή της τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό στην Ευρώπη μετά τη Βρετανία και το έβδομο υψηλότερο στον κόσμο. Η χώρα έχει αναφέρει περίπου 3,6 εκατομμύρια περιπτώσεις μέχρι σήμερα.
Οι ασθενείς στο νοσοκομείο με COVID-19 -μη συμπεριλαμβανομένων εκείνων σε εντατική θεραπεία- ανήλθαν συνολικά 28.785 τη Δευτέρα, ελαφρώς αυξημένοι από 28.432 την ημέρα νωρίτερα.
Υπήρχαν 192 νέες εισαγωγές σε μονάδες εντατικής θεραπείας, από το 195 την Κυριακή. Ο συνολικός αριθμός των ασθενών εντατικής θεραπείας αυξήθηκε σε 3.737 από τους προηγούμενους 3.703.
Διαβάστε επίσης:
Έφτασαν 1 εκατομμύριο self tests – Από την Τρίτη η διάθεσή τους στα φαρμακεία
Ηλίας Μόσιαλος: Μεταδίδουν τον κορονοϊό όσοι έχουν εμβολιαστεί;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετία: Έκλεισε προσωρινά ο πυρηνικός σταθμός Μπετσνάου για να αποτραπεί η υπερβολική θέρμανση υδάτων του ποταμού Άαρ
- Γαστούνη: Πρόστιμο 50.000 ευρώ στην 60χρονη οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε σκύλο
- Πετρέλαιο: Βουτιά άνω του 3% με φόντο Ορμούζ και ειρηνευτική συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Χεζμπολάχ: Η συμφωνία με το Ισραήλ δεν θα εφαρμοστεί, εκτός αν οδηγηθούμε σε εμφύλιο πόλεμο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.