ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ισραήλ θα αρχίσει τον εμβολιασμό των πολιτών που ανέρρωσαν από την Covid-19 έως και πριν από τρεις μήνες, έγινε σήμερα γνωστό από το υπουργείο Υγείας της χώρας.
Το ισραηλινό υπουργείο Υγείας ανέφερε, συγκεκριμένα, ότι θα ξεκινήσει να χορηγεί μία μόνο δόση του εμβολίου σε όσους νόσησαν και ανέρρωσαν από την covid-19 έως και πριν από τρεις μήνες.
Η ταχεία εκστρατεία εμβολιασμού του Ισραήλ έχει παράγει ορισμένα από τα πιο λεπτομερή δεδομένα, μέχρι στιγμής, σχετικά με τον αντίκτυπο των εμβολιασμών στην πανδημία.
Το 50% και άνω των 9 εκατομμυρίων κατοίκων της χώρας έχει ήδη λάβει μια πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer/BioNTech και περίπου 3,4 εκατομμύρια Ισραηλινοί έχουν κάνει δύο δόσεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δήμος Πειραιά: Αυξήθηκαν τα ανταποδοτικά τέλη κατά 12% στις οικίες και κατά 18% στα καταστήματα
- ΟΛΠ: Σημαντικές διακρίσεις σε κορυφαίους θεσμούς επιχειρηματικής αξιολόγησης και αριστείας
- ΔΥΠΑ: Τα voucher βιβλίων λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου
- Μέσω gov.gr ληξιαρχικές πράξεις για γεγονότα του εξωτερικού που έχουν δηλωθεί στο Ειδικό Ληξιαρχείο