ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η δεκαπενθήμερη αναστολή στην Ισπανία της χρήσης του εμβολίου της AstraZeneca κατά του κορονοϊού δεν θα αλλάξει το χρονοδιάγραμμα του εμβολιασμού, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μαρία Χεσούς Μοντέρο.
Έπειτα από παρόμοιες αποφάσεις που έλαβαν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, το υπουργείο Υγείας αποφάσισε χθες, Δευτέρα, να σταματήσει τη χρήση του εμβολίου για τουλάχιστον δύο εβδομάδες εν μέσω ανησυχιών για δημιουργία θρόμβων.
Η Ισπανία στοχεύει στον εμβολιασμό τουλάχιστον του 70% των 47 εκατομμυρίων του πληθυσμού της έως τα τέλη του καλοκαιριού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφωνία Ελλάδας-Βουλγαρίας για τη χρήση υδάτων του ποταμού Άρδα
- Νίκη για το Εργατικό Κόμμα στην Αυστραλία – Ο Άντονι Αλμπανέζι εξασφαλίζει δεύτερη θητεία, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
- Τουρκικό ΥΠΑΜ: Προκλητική ανάρτηση για τα κατεχόμενα ενόψει της επίσκεψης Ερντογάν για το θέμα της μαντίλας
- OPEC+: Νέα αύξηση παραγωγής πετρελαίου τον Ιούνιο – Πτώση στις τιμές λόγω φόβων για υπερπροσφορά και επιβράδυνση
