ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ΗΠΑ ξεπέρασαν ένα ακόμη θλιβερό φράγμα στην πανδημία του νέου κορονοϊού, την παραμονή της ορκωμοσίας του εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν, με τουλάχιστον 400.000 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας της νόσου, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.
Το όριο των 300.000 θανάτων ξεπεράστηκε πριν από περίπου ένα μήνα, στα μέσα Δεκεμβρίου.
Η χώρα καταμετρά συνολικά 400.022 θανάτους και τουλάχιστον 24,1 εκατομμύρια κρούσματα.
Σύμφωνα με τους επίσημους απολογισμούς, σε απόλυτους αριθμούς οι ΗΠΑ είναι μακράν η πιο πληγείσα χώρα στον κόσμο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης vs Αντιπολίτευση: Δύο ή τρεις κινήσεις πριν το ρουά-ματ;
- Ελλάδα – Τουρκία: Τι μπορούμε να περιμένουμε στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Πλειστηριασμοί: Από τη βάση της «Ιόνιος Τεχνική» έως τη βίλα Πρινιωτάκη στον Γέρακα
- To μεγάλο δίλημμα του ΚΜ και ο Τραμπ, το «πάρτι» του Γεραπετρίτη, ο Τασούλας με τους «αριστερούς» του Σημίτη και οι business του κατασκόπου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.