• HealthStories.gr

    Δέος στο Εδιμβούργο όταν μία ηλιαχτίδα φώτισε τη νεκροφόρα με το φέρετρο Ελισάβετ

    • NewsRoom

    Πηγή: healthstories.gr


    Μια ηλιαχτίδα έπεσε όταν χωρίστηκαν τα σύννεφα από τους ουρανούς, ακριβώς πάνω στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ Β και η μοναδική αυτή στιγμή που κράτησε για λίγο, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους Βρετανούς.

    Ηλιαχτίδα για την Ελισάβετ

    Η φωτεινή δέσμη έλαμψε κάθετα τη νεκροφόρα με το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, κατά τη διάρκεια πομπής για τη μεταφορά της σορού της στον καθεδρικό ναό St. Giles στο Εδιμβούργο.

    Η έντονη ηλιαχτίδα πάνω στη νεκροφόρα με το φέρετρο της Ελισάβετ, προκάλεσε ανατριχίλα στους υπηκόους της, καθώς εμφανίστηκε μετά από ένα διπλό ουράνιο τόξο, το ένα πάνω τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το άλλο στο Κάστρο του Ουίνδσορ, με πολλούς να είναι πεπεισμένοι ότι η βασίλισσα «έστειλε ένα σημάδι» και ότι «πραγματικά μας είχε αφήσει».

    Εκατοντάδες χιλιάδες παρατάσσονται στους δρόμους κατά τη διάρκεια της πομπής με επικεφαλής τον βασιλιά Κάρολο Γ’, σε μια προσπάθεια να πουν το τελευταίο αντίο στον μακροβιότερο Βρετανό μονάρχη όλων των εποχών.

    Η εικόνα φαίνεται να δείχνει μια δέσμη φωτός που λάμπει από τους ουρανούς σε ευθεία γραμμή με τη μαύρη νεκροφόρα στην οποία μεταφέρθηκε το φέρετρο της βασίλισσας.

    Η συμβολική στιγμή είναι η δεύτερη σε μια σειρά σημαδιών μετά την ανακοίνωση του θανάτου της Ελισάβετ Β’, αναφέρει η dailymail.co.uk.

    Η πρώτη στιγμή ήταν το διπλό ουράνιο τόξο πάνω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μαζί με ένα άλλο ουράνιο τόξο στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

    Ένας χρήστης του twitter είπε: «Το ουράνιο τόξο στο κάστρο του Ουίνδσορ με έκανε να κλάψω. Η βασίλισσα του ουράνιου τόξου μας έστειλε ένα σημάδι».

    Άλλοι το πήραν ως σημάδι ότι η Βασίλισσα «μάς άφησε πραγματικά» καθώς τα ουράνια τόξα εμφανίστηκαν λίγο καθώς ανακοινώθηκε η είδηση ​​του θανάτου του μονάρχη.

    Διαβάστε επίσης:

    Βασίλισσα Ελισάβετ: Στον Καθεδρικό Ναό του Εδιμβούργου το φέρετρο για 24ωρο λαϊκό προσκύνημα



    ΣΧΟΛΙΑ