• HealthStories.gr

    Αύξηση followers για όσους έχουν αυτά τα μάτια στην εικόνα προφίλ – η διαφορά ανδρών και γυναικών

    • NewsRoom
    Αύξηση followers για όσους έχουν αυτά τα μάτια στην εικόνα προφίλ – η διαφορά ανδρών και γυναικών

    Χρώμα ματιών


    Αύξηση των followers βλέπουν όσοι έχουν αυτό το χρώμα των ματιών στην εικόνα του προφίλ τους και υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες.

    Στην εποχή των διαδικτυακών εφαρμογών γνωριμιών, όπου οι αποφάσεις λαμβάνονται με την πρώτη εντύπωση, μπορεί να είναι απογοητευτικό να καταλάβεις τι ακριβώς ξεχωρίζει σε μια θάλασσα φωτογραφιών και τι οδηγεί σε αύξηση των followers.
    Αλλά σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύει το bestlifeonline.com, το χρώμα των ματιών σας μπορεί επίσης να παίξει έναν μικρό ρόλο στο πόσο ελκυστικός σας βρίσκει κάποιος.

    Τι άρεσε σε followers

    Έρευνα διαπιστώνει ότι το πιο ελκυστικό χρώμα ματιών στους άνδρες είναι το μπλε…

    Σε μια πρόσφατη μελέτη, η εταιρεία λιανικής πώλησης φακών επαφής Lenstore με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποίησε φωτογραφίες ενός άνδρα και μιας γυναίκας για να χρησιμοποιηθούν σε κάθε προφίλ γνωριμιών τους.

    Στη συνέχεια, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν λογισμικό επεξεργασίας εικόνας για να αλλάξουν το χρώμα των ματιών σε μπλε, καφέ, πράσινο, φουντουκί, μαύρο και μοβ για να καθορίσουν πώς το χρώμα των ματιών θα μπορούσε να επηρεάσει πιθανούς followers.

    Διαπιστώθηκε ότι το μπλε ήταν το πιο ελκυστικό χρώμα ματιών στους άνδρες, συγκεντρώνοντας το 27,17%. Το επόμενο πιο δημοφιλές χρώμα ήταν το καφέ, με 21,97% των ψήφων, ακολουθούμενο από το πράσινο με 16,76%, το φουντουκί με 15,03% και το μαύρο με 10,98%. Το μωβ έλαβε τη χαμηλότερη βαθμολογία με 8,09%.

    …ενώ το φουντουκί βρέθηκε να είναι το πιο ελκυστικό χρώμα ματιών στις γυναίκες

    Όταν επρόκειτο για το πιο ελκυστικό χρώμα ματιών στις γυναίκες, τα αποτελέσματα ήταν πολύ διαφορετικά. Τα Hazel eyes ήταν στην κορυφή της λίστας ως τα πιο δημοφιλή, με 20,19%. Ωστόσο, τα μωβ μάτια εξασφάλισαν 19,88%.

    Είναι ενδιαφέρον ότι τα χρώματα των ματιών που ήταν πιο δημοφιλή στους άνδρες ήταν προς το τέλος της λίστας, με το μαύρο να παίρνει το 17,7% των αγώνων, το μπλε να παίρνει το 17,39% και το καφέ να παίρνει το 13,35%. Τα πράσινα μάτια είχαν το χαμηλότερο ποσοστό με 11,49%.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ