ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έσπασε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, έναν μήνα ακριβώς από τον πρώτο εμβολιασμό στην Ελλάδα, το φράγμα των 200.000 εμβολιασμών που η κυβέρνηση είχε θέσει ως στόχο για το τέλος Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με το emvolio.gov.gr μέχρι τις 18.00 το απόγευμα είχαν πραγματοποιηθεί 213.735 εμβολιασμοί (για πρώτη ή δεύτερη δόση). Το ποσοστό αντιστοιχεί σε εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού 2,05% και οι εμβολιασμοί επιταχύνονται διαρκώς. Μέχρι στιγμής, 196.009 άτομα έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση, ενώ σταδιακά αυξάνονται και τα άτομα που έχουν λάβει την επαναληπτική δόση.
Μόνο την Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν 17.952 εμβολιασμοί.
Στρατηγική παραμένει η εξασφάλιση και της δεύτερης δόσης σε όσους εμβολιάζονται.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΚΤ: Knot και De Cos στη μάχη για τη διαδοχή της Λαγκάρντ – Τα τέσσερα σενάρια
- Αυστραλία: Στη Γερουσία καλούνται οι επικεφαλής OpenAI και Anthropic μετά το «χακάρισμα» κυβερνητικού ιστότοπου
- Οίκοι αξιολόγησης: Η Ελλάδα αλλάζει αναπτυξιακό μοντέλο – Επενδύσεις και εξαγωγές ανεβάζουν την παραγωγικότητα
- Ο μοναδικός διάλογος της Άννας Βίσση με τον 17χρονο εαυτό της μέσω AI στο ΟΑΚΑ: «Ακόμη τραγουδάς;» (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.