ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον δικαστικό δρόμο θα ακολουθήσει -σύμφωνα με πληροφορίες- ο ΕΟΔΥ κατά του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου, για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω ανάρτησής του στα social media.
Ο Γιάννης Μυλόπουλος, σε ανάρτησή του- την οποία αργότερα κατέβασε- ανέφερε ότι γνωστή του περίμενε στην ουρά του ΕΟΔΥ για να κάνει τεστ κορονοϊού, αλλά επειδή καθυστερούσε τελικά έφυγε και δεν το έκανε.
Ύστερα από μερικές ημέρες, σύμφωνα με τον ίδιο, ο ΕΟΔΥ της τηλεφώνησε για να την ενημερώσει ότι το τεστ που δεν είχε γίνει ήταν… θετικό.
Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, το εν λόγω περιστατικό δεν συνέβη ποτέ και ο οργανισμός προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, επειδή θίγεται από την ψευδή ανάρτηση, η οποία τον παρουσιάζει να διακινδυνεύει τη δημόσια υγεία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Ανταλλαγή σφοδρών επιθέσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν – Νέα χτυπήματα στο Κουβέιτ, στο «έλεος» των drones το Ορμούζ
- Φωτιά στο Μπάντμιντον: Περιορίστηκε στο κτίριο η πυρκαγιά – Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις στο σημείο
- ΥΠΕΘΟ: Πολυσέλιδο πόρισμα – σοκ για την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας για αγορές iPhone, PlayStation και… ροζ κανίς – Πάνω από €107.000 σε προσωπικό λογαριασμό πρώην Προέδρου
- H αιχμηρή ανάρτηση Γιαννακόπουλου στον Φουρνιέ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.