ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον δικαστικό δρόμο θα ακολουθήσει -σύμφωνα με πληροφορίες- ο ΕΟΔΥ κατά του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου, για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω ανάρτησής του στα social media.
Ο Γιάννης Μυλόπουλος, σε ανάρτησή του- την οποία αργότερα κατέβασε- ανέφερε ότι γνωστή του περίμενε στην ουρά του ΕΟΔΥ για να κάνει τεστ κορονοϊού, αλλά επειδή καθυστερούσε τελικά έφυγε και δεν το έκανε.
Ύστερα από μερικές ημέρες, σύμφωνα με τον ίδιο, ο ΕΟΔΥ της τηλεφώνησε για να την ενημερώσει ότι το τεστ που δεν είχε γίνει ήταν… θετικό.
Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, το εν λόγω περιστατικό δεν συνέβη ποτέ και ο οργανισμός προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, επειδή θίγεται από την ψευδή ανάρτηση, η οποία τον παρουσιάζει να διακινδυνεύει τη δημόσια υγεία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- FBI: Ο Τζέιμς Κόμεϊ, θα αντιμετωπίσει κατηγορίες που ασκήθηκαν υπό πίεση του προέδρου Τραμπ
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Εκτίθεται επιχειρώντας να δώσει τα διαπιστευτήρια του στο Μαξίμου
- Μήνυμα Γεραπετρίτη από Ταλίν: Ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας και αυτονομίας
- ΓΕΕΘΑ: Τελετή παράδοσης – παραλαβής από τη Ρουμανία στην Ελλάδα της προεδρίας της SEDM-CC/PMSC
