ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αυστηρών μέτρων σε Μύκονο και Χαλκιδική ενεργοποιήθηκε η Επείγουσα Ειδοποίηση και το 112 ενημερώνοντας κατοίκους και επισκέπτες του νησιού για αυξημένο φορτίο κορωνοϊού.
Στο μήνυμα της η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας ζητάει από τους πολίτες να φορούν υποχρεωτικά μάσκα και να είναι σε επιφυλακή, καθώς υπάρχει αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο, ενώ από την Παρασκευή θα τεθούν σε ισχύ στο νησί της Μυκόνου μέτρα τύπου Πόρου.
«Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας 19-08-2020. Αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο COVID-19 στη Μύκονο. Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιείς. Ακολουθείστε τα μέτρα προστασίας» ανέφερε το μήνυμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φιντάν: Ανάγκη διευθετήσεων ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η διοίκηση στη Γάζα από τους Παλαιστίνιους
- Κρήτη: Μία σύλληψη στα Βορίζια Ηρακλείου μετά το μακελειό – H ΕΛΑΣ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ενόπλων
- Μητσοτάκης στο 12ο μνημόσυνο του Γλαύκου Κληρίδη – Τιμούμε έναν ηγέτη που με το όραμά του διαμόρφωσε τη σύγχρονη Κύπρο
- ΤτΕ: Προς νέα ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός το 2025 – Οι νέες ταξιδιωτικές τάσεις και ο ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης