• ΥΓΕΙΑ

    “Έφοδο” στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός έκανε ο Κικίλιας

    • NewsRoom


    Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός πραγματοποίησε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ο νέος υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται στη γενική εφημερία  του νοσοκομείου.

    Ο υπουργός Υγείας συνομίλησε με το προσωπικό του νοσοκομείου καθώς και με τους ασθενείς και ενημερώθηκε για τις αδυναμίες και τις ελλείψεις του, κρατώντας μάλιστα σημειώσεις.

    Ο Βασίλης Κικίλιας είχε εξαρχής καταστήσει σαφές ότι νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, θα πορευτεί με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών, τονίζοντας ότι οι επισκέψεις στις δημόσιες δομές Υγείας και η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της.

    «Μαζί με τον υφυπουργό θα γυρίσουμε όλη τη χώρα και θα επισκεφθούμε όλες τις δομές Υγείας, θα καταγράψουμε τα προβλήματα και θα αναδείξουμε τους μικρούς ήρωες, γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΣΥ», είχε δηλώσει στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Υγείας ο κος Κικίλιας.



    ΣΧΟΛΙΑ