• ΥΓΕΙΑ

    Δωρεά στo Νοσοκομείο «Παμμακάριστος» από την ISOPLUS για τους ασθενείς του ιού

    • NewsRoom

    Δωρεά στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος» από την Isoplus


    Η εταιρεία προέβη σε δωρεά προβιοτικών, για την αποκατάσταση & διατήρηση της εντερικής υγείας των ασθενών

    Στα πλαίσια των κρίσιμων ημερών που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, η ISOPLUS συνεχίζει να ανταποκρίνεται ενεργά στις αυξανόμενες & έκτακτες ανάγκες του κοινωνικού συνόλου που προκύπτουν, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της ενίσχυσης του δύσκολου & σημαντικού έργου που παρέχει το Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας «Η Παμμακάριστος» για τους ασθενείς που νοσούν από τον ιό.

    Η πολλαπλή θεραπεία που λαμβάνουν καθημερινά οι ασθενείς του νοσοκομείου, σε συνδυασμό με ένα από τα συμπτώματα της νόσου, όπως είναι η διάρροια, επιβαρύνουν σημαντικά την υγεία του εντέρου τους.

    Γι’ αυτό το λόγο, η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά προβιοτικών SOLGAR®, την κορυφαία μάρκα συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας, τα οποία θα συμβάλλoυν στην αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας, καθώς και στην ενίσχυση και διατήρηση της εντερικής υγείας των ασθενών με Covid-19.

    Σχετικά με την ISOPLUS

    Η ISOPLUS Α.Ε., με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του φαρμακείου στην Ελλάδα, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Έχοντας στο κέντρο της φιλοσοφίας της τον άνθρωπο, η ISOPLUS προσφέρει φυσικές και αποτελεσματικές λύσεις για τη βελτίωση της υγείας, με σκοπό την παροχή μιας ποιοτικής ζωής σε καθημερινή βάση.

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της αποτελούνται από άριστες πρώτες ύλες, βασισμένα στη μοναδική επιστημονική γνώση και εμπειρία των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως.

    Η ISOPLUS αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τους κορυφαίους οίκους συμπληρωμάτων διατροφής SOLGAR ® και Nature’s Bounty, καθώς και τη δική της σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements, τους οίκους καλλυντικών dr.organic και Optima, καθώς και τη μάρκα βρεφικών και παιδικών δερμοκαλλυντικών Mustela®, Πολύ πρόσφατα λάνσαρε και την Γαλλική μάρκα δερμοκαλλυντικών βιομιμητικής τεχνολογίας, SOSKIN.



    ΣΧΟΛΙΑ