ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας άνθρωπος που μολύνθηκε με την παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊού είχε παρακολουθήσει μια μεγάλη συναυλία το Σάββατο, ανακοίνωσε σήμερα η Αρχή Ασφαλείας των Ασθενών της Δανίας.
Το άτομο αυτό είναι ένας από τους 1.600 ανθρώπους που παρακολούθησαν μια συναυλία με τον Δανό ντισκ τζόκεϊ Μάρτιν Γιένσεν, η οποία διοργανώθηκε το Σάββατο στην βόρεια πόλη Άαλμποργκ.
Η Δανία έχει ήδη επιβεβαιώσει τέσσερα κρούσματα της νέας παραλλαγής Όμικρον. Και οι τέσσερις άνθρωποι είχαν ταξιδέψει στη Νότια Αφρική.
Εκπρόσωπος της Αρχής επιβεβαίωσε ότι το άτομο που είχε παρακολουθήσει τη συναυλία και μολύνθηκε με την παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊού ταξίδευε, αλλά αρνήθηκε να διευκρινίσει πού.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Τα 90 χρόνια οικογενειακής παράδοσης, οι νέες επενδύσεις και η αλλαγή σκυτάλης
- Θ. Τρύφων (ELPEN): Το όραμα για το Athens Life Park, το πλάνο για τις ΗΠΑ, τα funds και η Κερατέα
- e-ΕΦΚΑ: Τέλος στην ετήσια εκκαθάριση εισφορών από το 2027 για 350.000 ασφαλισμένους
- Γιατί το Μέγαρο Μαξίμου «τράβηξε» το αυτί του Φρέντη Μπελέρη;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.