• ΥΓΕΙΑ

    Αρκουμανέας (ΕΟΔΥ): Γιατρός που βρέθηκε θετικός στην κλινική στο Περιστέρι αρνείται να σταματήσει τα χειρουργεία (video)

    • NewsRoom

    Παναγιώτης Αρκουμανέας, πρόεδρος ΕΟΔΥ


    Την κατάσταση που επικρατεί στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι και τα μέτρα που έχει λάβει ο ΕΟΔΥ περιέγραψε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Οργανισμού Παναγιώτης Αρκουμανέας.

    Ο κ. Αρκουμανέας έκανε λόγο για μια σοβαρή κατάσταση σε μια δομή με άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες. Όπως ανέφερε, έχουν βρεθεί συνολικά 37 θετικοί στον ιό, ενώ όπως αποκάλυψε, δεν είχε τηρηθεί κανένα πρωτόκολλο ή οδηγίες από τον ΕΟΔΥ. Όπως ανέφερε, ασθενείς της Covid-19 υποβλήθηκαν σε αιμοκάθαρση δύο φορές, κάτι που πιθανότατα συνέβαλε στη διασπορά του ιού.

    Από την πρώτη μέρα που ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, έφτασαν στην κλινική λοιμωξιολόγοι και κλιμάκια για ελέγχους. Ο ΕΟΔΥ έλαβε άμεσα τα απαραίτητα μέτρα και έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες.

    Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας δήλωσε στην ΕΡΤ ότι γιατρός που βρέθηκε θετικός,  σταμάτησε μεν να συνεργάζεται με την κλινική λόγω των κρουσμάτων, ωστόσο αρνείται να σταματήσει τα εξωτερικά χειρουργεία, δηλώνοντας πως δεν πιστεύει πως είναι θετικός!

    Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν και μέλη του στενού συγγενικού περιβάλλοντος του 65χρονου που έπασχε από τον κορωνοϊό και κατέληξε.

    Δείτε το βίντεο



    ΣΧΟΛΙΑ