ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υψηλός αναμένεται να είναι και σήμερα ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι επρόκειτο να ξεπεράσουν τα 1.150 περιστατικά.
Το επιδημιολογικό φορτίο της χώρας βρίσκεται στο κόκκινο, με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του τελευταίου εικοσιτετραώρου, σύμφωνα με την έως τώρα εικόνα που έχουν οι υγειονομικές αρχές να βρίσκονται κοντά στα 1.150.
Ο αριθμός είναι υψηλός δεδομένου ότι συνήθως τα κρούσματα που ανακοινώνονται κάθε Δευτέρα είναι μειωμένα σε σχέση με όσα επιβεβαιώνονται τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, καθώς γίνονται λιγότερα τεστ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου: Συνελήφθη 39χρονος που έτρεχε με 203 χλμ/ώρα – Προσπάθησε να δωροδοκήσει την Τροχαία
- Σπάτα: Φωτιά σε έκταση με ξερά χόρτα κοντά στο εκπτωτικό χωριό
- Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στη Ροδόπη – Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Ημαθία
- Ισπανία: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στη σύζυγο του πρωθυπουργού Σάντσεθ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.