ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι νεκροί από τις πανδημία του νέου κορονοϊού ξεπέρασαν σήμερα τους 400.000 σε όλον τον κόσμο, σύμφωνα με τον απολογισμό που συντάσσει το Γαλλικό Πρακτορείο βασιζόμενο σε επίσημες πηγές.
Στυνολικά, μέχρι τις 17.30 σήμερα (ώρα Ελλάδας, είχαν αναφερθεί παγκοσμίως 400.052 θάνατοι από την ασθένεια Covid-19, εκ των οποίων σχεδόν οι μισοί στην Ευρώπη (183.428).
Οι ΗΠΑ, με 109.802 νεκρούς σε 1.920.061 κρούσματα παραμένουν η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο στον κόσμο. Ακολουθούν η Βρετανία (40.542 νεκροί, 286.194 κρούσματα), η Βραζιλία (35.930 νεκροί, 672.846 κρούσματα), η Ιταλία (33.846 νεκροί, 234.801 κρούσματα) και η Γαλλία (29.142 νεκροί, 190.631 κρούσματα).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- NATO: Δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς ότι το Ιράν μπορεί να πλήξει ευρωπαϊκές πόλεις
- Έγκλημα στην Καρδίτσα: 17χρονος και 16χρονος ομολόγησαν τη δολοφονία γνωστού τραγουδιστή
- Γαλλία-Δημοτικές Εκλογές: Ο Εμανουέλ Γκρεγκουάρ νικητής στο Παρίσι – Η ακροδεξιά έχασε στις μάχες στην Τουλόν και την Μασσαλία
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Η επίσημη ανακοίνωση του Star μετά τη σύλληψή του – Tι θα γίνει με το Cash or Trash
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.