Μέρες πρεμιέρας για τη F1 στην Αυστραλία με τον Νόρις να σημειώνει την πρώτη φετινή νίκη της McLaren, μέρες πρεμιέρας και για την Allwyn που από φέτος είναι επίσημος χορηγός της F1 αλλά και της McLaren.

H μητρική εταιρεία του OPAP έκανε αισθητή την παρουσία της στη Μελβούρνη. Αντίστοιχα ο OPAP εντυπωσίασε στην Αθήνα φέρνοντας ένα σύγχρονο μονοθέσιο της McLaren πιστό αντίγραφο αυτού που οδηγούν οι Νόρις και Πιάστρι. Οι φίλοι της F1 είχαν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο της McLaren από κοντά σε δυο εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας.
Η McLaren βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα έξω από την OPAP Arena στη Φιλαδέλφεια όπου εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος μαζεύτηκαν εκεί για να θαυμάσουν από κοντά το μονοθέσιο της F1, να φωτογραφηθούν αλλά και να συζητήσουν για το ξεκίνημα της νέας σεζόν για τη F1 όπου η McLaren δείχνει φαβορί.
Την Κυριακή το πρωί αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στην Αυστραλία και τη νίκη της McLaren ξεκίνησε η μεγάλη εκδήλωση πάνω στην πλατεία Συντάγματος, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα ο οποίος δηλώνει φαν της F1. Ο δήμαρχος σε δηλώσεις του τόνισε: «Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις με μεγάλη απήχηση στο κέντρο της πόλης. Μαζεύτηκε πολύς κόσμος για το μονοθέσιο είχαμε και τα supercar σε μια υπέροχη μέρα. Η F1 δείχνει το δρόμο προς τη βιώσιμη αστική κινητικότητα όπου δε χρησιμοποιούνται καύσιμα, πετρέλαιο ειδικά μέσα στις πόλεις, όπου πρέπει να πάμε στην ηλεκτροκίνηση».
Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί και διήρκησε μέχρι νωρίς το απόγευμα. Από την πλατεία συντάγματος πέρασαν χιλιάδες άνθρωποι για να φωτογραφηθούν με τη McLaren αλλά και με τα σπορ αυτοκίνητα του Speed Sector. Βρέθηκαν εκεί McLaren, Mercedes, Ferrari, Aston Martin. Eπίσης τον τόνο έδινε ο Easy 97.2 με μουσική. Διάχυτη ήταν η αίσθηση της αγάπης του κοινού για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Παρών και ο ΑΝΤ1+ που μεταδίδει απευθείας όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος της F1.
Διαβάστε επίσης:
F1 Ferrari: Υστερούν, δυσλειτουργούν, θα βελτιωθούν;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apple: Κινεζική έγκριση για το Intelligence με την AI της Alibaba μετά την επίσκεψη Κουκ
- Πιερρακάκης στο Politico: Ευρωπαϊκός συντονισμός στις δημοπρασίες φάσματος για επενδύσεις και ανταγωνιστικότητα
- Φωτιά στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112 για ετοιμότητα, 2 εναέρια στη μάχη
- Φωτοβολταϊκά: Στόχος τα 20 GW έως το 2030 σύμφωνα με τον Οδικό Χάρτη του ΣΕΦ
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Σύνταξη πριν από τα 62: Ποιοι μπορούν να φύγουν έως και 8,5 χρόνια νωρίτερα – Οι κερδισμένοι των μεταβατικών διατάξεων
Πώς βούλιαξε η SpaceX, το ισχυρό «buy» από Goldman και Morgan για ΟΤΕ, Alpha και Eurobank, το bid για το 11% της ΕΥΔΑΠ, η προκλητική απόφαση του Κοντόπουλου, οι happy Βαρδινογιάννης-Σιάμισιης, τo next big thing Παπαλέκα στη Μύκονο, και το επικό Βατερλό των αναλυτών στην Jumbo
Αυτό είναι το σχέδιο του Ιβάν Σαββίδη για το ιστορικό Ξενία στη Χαλκιδική – Η αρχιτεκτονική μελέτη για το Παλιούρι
CrediaBank: Όλο το παρασκήνιο για το placement των 300 εκατ. ευρώ – O Εξάρχου, οι μυστικές συναντήσεις της Βρεττού και η BlackRock
H BlackRock στην Credia, οι μυστικές συναντήσεις Εξάρχου – Βρεττού, το μήνυμα της Capital στον Στάσση, τι συμβαίνει με την Prodea, όλοι οι τραπεζίτες στο κάλεσμα των Στασινόπουλων, το χρυσό deal του Αντώνη Ιγγλέση, η γαλάζια μάζωξη στο Lolita’s, ο δημοσκόπος με την cabrio BMW και το birthday dinner της Κατερίνας Λαναρά στο Σαιν Τροπέ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.