• Οικονομία & Επιχειρήσεις

    Αν έχετε αυτά τα χαρακτηριστικά θα γίνετε εκατομμυριούχοι

    τράπεζες


    Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο επιθυμούν να γίνουν εκατομμυριούχοι. Σύμφωνα με την έρευνα της Rich Habbits, το να είναι κάποιος πλούσιος τον βοηθάει στο να λύνει ένα εντυπωσιακό 67% των προβλημάτων που βαραίνουν την πλειοψηφία του κόσμου! Επομένως – εκτός από το να μπορείτε να αγοράσετε εκείνο το πολυπόθητο εξοχικό στη Μύκονο φέρ’ ειπείν, ή εκείνο το ονειρεμένο χρυσό Rolex Datejust, ακόμα και να πάτε κρουαζιέρα το γύρο του κόσμου – το να είστε πλούσιοι, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίζετε λιγότερα προβλήματα στη ζωή καθώς η κοινή αυτή πεποίθηση είναι όντως πραγματική.

    Και λιγότερα προβλήματα σημαίνει με τη σειρά του λιγότερο στρες (αυτός ο διαβολάκος που μας κατατρώει τα σωθικά). Λιγότερο στρες επίσης σημαίνει, υγεία και περισσότερο ευτυχισμένη ζωή. Θέλετε κι άλλο κίνητρο;

    Άμα θέλετε κι άλλο, δείτε ποια είναι τα 14 χαρακτηριστικά που πρέπει να έχετε, σύμφωνα με την έρευνα, τα οποία μπορούν να σας οδηγήσουν στο δρόμο του πλούτου και της επιτυχίας. Εάν είστε τόσο τυχεροί και διαθέτετε και τα 14, οι πιθανότητες να γίνετε εκατομμυριούχοι είναι σημαντικά αυξημένες.

    wealthy-fashionable-umbrella

    • Κυνηγάτε ένα όνειρο ή ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας

    Το 80% των αυτοδημιούργητων εκατομμυριούχων της έρευνας της Rich Habbits όντως κυνηγούσαν ένα όνειρο ή ένα σπουδαίο στόχο στη ζωή τους.

    • Διαβάζετε και μαθαίνετε καινούρια πράγματα κάθε μέρα

    Είστε ένας βιβλιοφάγος. Διαβάζετε για να αποκτήσετε καινούριες γνώσεις κάθε μέρα. Συνήθως, πολλές ώρες την ημέρα. Το 88% των πλουσίων ανθρώπων της έρευνας μελετούν 30 λεπτά ή και περισσότερο την ημέρα αποκλειστικά για να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

    jpg

    • Σκέφτεστε σαν ιδιοκτήτης

    Τι εννοούμε; Έχετε τη νοοτροπία του ιδιοκτήτη, του επιχειρηματία. “You dream big” που λένε και οι Αμερικάνοι. Σε ό,τι κάνετε λειτουργείτε σαν να σας ανήκει. Το 91% των πλουσίων της έρευνας της Rich Habbits ήξεραν πώς να παίρνουν αποφάσεις και να τις εκτελούν.

    • Έχετε το αίσθημα της ευθύνης

    Δεν αποφεύγετε την ανάληψη ευθυνών. Για την ακρίβεια, ψάχνετε για ευκαιρίες που σας δίνουν περισσότερες ευθύνες να αναλάβετε.

    • Ρισκάρετε με μέτρο

    Είστε προσεκτικός και όχι παράτολμος, όταν πρόκειται να αναλάβετε ένα ρίσκο. Οι προσεκτικοί άνθρωποι κάνουν τη μελέτη τους, αναλαμβάνουν ρίσκα τα οποία έχουν τις γνώσεις και τις δυνατότητες να διεκπεραιώσουν, κάνουν ερωτήσεις, ζητούν τη γνώμη των ειδικών και δοκιμάζουν νέες ιδέες και πρωτοβουλίες προτού τις μεταμορφώσουν σε επιχείρηση.

    jpg

    • Αναλαμβάνετε δράση

    Δεν φοβάστε να δράσετε επειδή…

    • Δε φοβάστε την αποτυχία

    …Αντιμετωπίζετε την αποτυχία ως μέρος της διαδικασίας της μάθησης και ως τίποτα παραπάνω.

    • Δουλεύετε παραπάνω από τους άλλους

    Δε φοβάστε να δουλεύετε πολλές ώρες για μέρες, εβδομάδες, μήνες, χρόνια προκειμένου να επιτύχετε. Οι πλούσιοι της έρευνας εργάζονταν κατά μέσο όρο 11 ή και περισσότερες ώρες από όσους δεν ήταν ευκατάστατοι.

    jpg (2)

    • Συνεχώς θέτετε και κυνηγάτε στόχους

    Θέτετε και κυνηγάτε νέους στόχους που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή. Το 80% των επιτυχημένων ανθρώπων της έρευνας της Rich Habbits είχαν αυτή τη νοοτροπία. Έγινε δεύτερη φύση τους να βάζουν στόχους και να τους πετυχαίνουν.

    • Θέλετε να ξεπερνάτε τις προσδοκίες

    Δίνετε αξία σε ό,τι κάνετε. Και σκοπό έχετε να ξεπερνάτε τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι για εσάς.

    • Είστε φανατικός θαυμαστής των σχέσεων

    Με την έννοια ότι δίνετε μεγάλη αξία στις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς. Εύχεστε χρόνια πολλά, παίρνετε τηλέφωνο και είστε εκεί για αυτούς που σας χρειάζονται. Αναγνωρίζετε τη σημασία των όσων συμβαίνουν στη ζωή των ανθρώπων που είναι πολύτιμοι για εσάς. Τους αντιμετωπίζετε σαν ένα φυλαχτό. Γιατί οι σχέσεις σας είναι το συνάλλαγμά σας.

    jpg (1)

    • Τα πάτε καλά με τους άλλους

    Με τους ανθρώπους σαν εσάς. Που απολαμβάνουν να δουλεύουν και να συνεργάζονται μαζί σας. Κάνετε τους άλλους να νιώθουν καλά, να είναι χαρούμενοι και αισιόδοξοι.

    • Διακατέχεστε από ομαδικό πνεύμα

    Επειδή ακριβώς απολαμβάνετε τη συντροφιά άλλων ανθρώπων και τα πάτε καλά μαζί τους, σας ταιριάζει καλύτερα το ομαδικό περιβάλλον. Κανείς δεν κάνει επιτυχία μόνος του. Όλοι οι αυτοδημιούργητοι και πετυχημένοι άνθρωποι έχουν πίσω τους μια ισχυρή και δεμένη ομάδα να τους στηρίζει.

    • Οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω σας έχουν τη νοοτροπία του νικητή.

    Αναζητάτε να περιβάλλεστε με κόσμο που έχει νοοτροπία αντίστοιχη με τη δική σας. Δηλαδή κόσμο που έχει στο μυαλό του μοναχά την επιτυχία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/article-edo-ine-mia-exeretika-spania-klefti-matia-sto-ergastirio-schediasmou-tis-apple-pou-kratite-se-akra-mistikotita/13999



    ΣΧΟΛΙΑ