• First Top Stories

    Βαρίδι στην κυβέρνηση το δίδυμο Κρέτσου- Παππά-Αναμένονται εξελίξεις με τον ανασχηματισμό

    Παππας

    Παππας-Κρετσος


    Οι τελευταίες εξελίξεις με την απόφαση του ΣτΕ, που απαξίωσε ουσιαστικά τις πρακτικές του Νίκου Παππά, αυξάνουν τις πιέσεις ώστε οι Λ.Κρέτσος και Ν.Παππάς να μην συμμετέχουν στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα. Από την Κουμουνδούρου, βέβαια, η παρουσία Παππά στην κυβέρνηση προβάλλεται ως ακλόνητη.

    Η μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης τόσο στην επόμενη μέρα της απόφασης του ΣτΕ, όσο και στις ατέρμονες κοινοβουλευτικές διαδικασίες για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, συνεχίζεται και όλοι περιμένουν τη Διάσκεψη των Προέδρων την Πέμπτη, προκειμένου να δουν αν θα υπάρξει λύση στο αδιέξοδο.

    Τελευταίο επεισόδιο στην κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, η δημοσιοποίηση email του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, με τα οποία καλούνται τα γραφεία Tύπου των πρεσβειών της χώρας μας στο εξωτερικό «να αξιοποιήσουν» άρθρο του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης με το οποίο επιτίθεται στην αντιπολίτευση και τη δικαιοσύνη της χώρας.

    Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, η κίνηση αυτή αποτελεί περίτρανη απόδειξη του πανικού και της κατρακύλας της Κυβέρνησης και του κ. Κρέτσου προσωπικά. “Ο κ. Κρέτσος, βαρύτατα εκτεθειμένος από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού – φιάσκου για τις τηλεοπτικές άδειες, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να συκοφαντεί στα διεθνή Μ.Μ.Ε. την Αντιπολίτευση και τη Δικαιοσύνη της χώρας μας. Ο πανικός και η κατρακύλα της Κυβέρνησης Τσίπρα – Παππά και του κ. Κρέτσου δεν έχουν τέλος. Ντροπή!”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Ο Λ. Κρέτσος από την πλευρά του, σήκωσε το γάντι και απάντησε στη Νέα Δημοκρατία: “Γιατί άραγε δεν ευαισθητοποιήθηκε ποτέ όταν η ΝΔ συστηματικά απαξίωνε τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η οποία αντί να λειτουργεί ως μέσο άσκησης επικοινωνιακής διπλωματίας είχε υποβαθμιστεί σε κυβερνητική μονταζιέρα; Συμφωνούμε: Ντροπή! Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας διοργάνωσε με επιτυχία τον μοναδικό διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες που έγινε ποτέ στη χώρα μας. Αυτό μάλλον ενοχλεί”, καταλήγει η ίδια δήλωση του Γενικού Γραμματέα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τριπλή υποχώρηση για ΕΣΡ – άδειες από τον βαριά τραυματισμένο Τσίπρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Επτά σούπερ αυτοκίνητα “αυστηρά” για επιχειρηματίες!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θοδωρής Ρουσόπουλος – Νίκος Παππάς: Τα alter ego δύο πρωθυπουργών



    ΣΧΟΛΙΑ