• First Top Stories

    Τρέλα στην Τουρκία: Σπάνε και πυροβολούν τα iPhones μετά το μποϊκοτάζ του Ερντογάν

    • NewsRoom


    Η χειραγώγηση του τουρκικού λαού από τον Ερντογάν δεν έχει όριο και οι πειθήνιοι υποστηρικτές τους έσπευσαν να καταστρέψουν με μανία τα iPhone κινητά τους, αμέσως μόλις ο σουλτάνος κήρυξε τον πόλεμο σε ηλεκτρονικά είδη made in USA.

    Πριν από λίγα 24ωρα ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε τους συμπολίτες του να μποϊκοτάρουν αμερικανικά προϊόντα τεχνολογίας, ως απάντηση στους αυξημένους δασμούς που επέβαλε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε χάλυβα και αλουμίνιο, ο οποίος ζητά την αποφυλάκιση του αμερικανού πάστορα Μπράνσον.

    Βίντεο που αναρτήθηκαν τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, δείχνουν πολίτες να καταστρέφουν με ενθουσιασμό τα iPhone τους, με βαριοπούλες, σφυριά και… σφαίρες.

    Η γενικευμένη αυτή οργή κατά του Τραμπ και των ΗΠΑ έχει εκφραστεί με ποικίλους τρόπους από τους Τούρκους. Χθες, ιμάμης προσευχήθηκε να καταστραφεί το δολάριο, ενώ πριν από μερικές μέρες πλήθος κόσμου σε διάφορες πόλεις της χώρας έσκιζαν τα «κακά δολάρια».

    Άλλοι πάλι στο πλαίσιο του μποϊκοτάζ των αμερικανικών προϊόντων έχυσαν την Coca Cola τους μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας…

    Συγκεκριμένα, την Τρίτη ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι η χώρα του θα μποϊκοτάρει τα ηλεκτρονικά προϊόντα από τις ΗΠΑ. «Θα εφαρμόσουμε μποϊκοτάζ σε βάρος των αμερικανικών ηλεκτρονικών προϊόντων. Αν έχουν iPhone, υπάρχουν Samsung από την άλλη πλευρά» δήλωσε σε ομιλία του στην Άγκυρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαίνεται ο οικονομικός πόλεμος: Θα μποϊκοτάρουμε τα iPhone, λέει ο Ερντογάν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν κάνει πίσω ο Ερντογάν. Αύξησε τους δασμούς στα αμερικανικά προϊόντα



    ΣΧΟΛΙΑ