• First Top Stories

    Ο Άδωνις ξεσπαθώνει εναντίον του Πολάκη: “Δεν ήθελα να θίξω τα γαϊδούρια” (video)

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιαδης


    Συνέχεια στο σίριαλ με τους χαρακτηρισμούς από το ζωικό βασίλειο, που έλαβαν χώρα την Πέμπτη στη Βουλή, δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Δεν έπρεπε να πω τον Πολάκη “γαϊδούρι”, μου είναι συμπαθέστατα τα γαϊδούρια, δεν ήθελα να τα θίξω. Τους ζητώ συγγνώμη» ανέφερε σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

    Σε συνέχεια του χθεσινού καβγά μεταξύ του αναπληρωτή υπ. Υγείας κ. Παύλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας στον Σκάι, είπε πως «στο Κοινοβούλιο πρέπει να εκφραζόμαστε κοσμίως», προσθέτοντας όμως ότι όταν κάνει κάποιος ένα χτύπημα τέτοιου μεγέθους, όπως έκανε ο Πολάκης, «ο οποίος όχι μόνο με συκοφάντησε αλλά έμπλεξε και τη σύζυγό μου, πώς θα αντιδρούσα; Πρέπει να υπάρχουν όρια».

    Για τη σύζυγό του δε, Ευγενία Μανωλίδου επεσήμαε ότι «Δεν ξέρει καν τι είναι το ΚΕΕΛΠΝΟ» ενώ πρόσθεσε ότι «Η ΝΔ δεν ψήφισε να μην πάρει ο κόσμος το επίδομα, αλλά κατά του τυχοδιωκτισμού του Τσίπρα».

    Σχετικά με τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ονομαστική ψηφοφορία για το «πακέτο Τσίπρα», ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε «τον Τσίπρα το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πουλήσει ψευτοτσαμπουκά για να ανεβάσει τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις. Η στρατηγική που ακολουθεί ο Τσίπρας να συγκρούεται συνεχώς με τους θεσμούς, αυξάνει το κόστος για τον ελληνικό λαό», πρόσθεσε.

    https://youtu.be/GeY7zAxMVFc

    Παράλληλα, τόνισε πως ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε αδιέξοδο και είναι πολύ πιθανό να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, ενώ όσον αφορά στη δεύτερη αξιολόγηση, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «η τρόικα έφυγε από την Αθήνα, χωρίς να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος και χωρίς να κλείσει η αξιολόγηση» και παράλληλα εκτίμησε πως «η αξιολόγηση δεν θα κλείσει με τον Τσίπρα πρωθυπουργό».

    Υπενθυμίζεται δε, ότι στον άγριο καβγά μεταξύ Άδωνι και Πολάκη απάντησε και η Ευγενία Μανωλίδου.«Τώρα εμπλέκουν και συζύγους; Ντροπή τους. Άντρες είναι αυτοί»; ξεσπάθωσε η Ε. Μανωλίδου με θυμό, που προκάλεσαν όσα είπε από το βήμα της Βουλής την Πέμπτη ο υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, περί σημειωμάτων που η ίδια και ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης δήθεν έδιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς μπορείτε και να μην πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας και να είστε νόμιμοι;

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τέλη κυκλοφορίας: Σε ποιες περιπτώσεις ισχύουν μηδενικά τέλη;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγριος καβγάς! Άδωνις: Είσαι γαϊδούρι και κότα. Πολάκης: Eίσαι με τον Σοιμπλε (video)



    ΣΧΟΛΙΑ