• First Top Stories

    Τρόμος στο ΠΑΣΟΚ – Φοβούνται για τις ζωές τους μετά το δολοφονικό “χτύπημα”

    • NewsRoom


    Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ μετά το δολοφονικό “χτύπημα” στη κλούβα των αστυνομικών έξω από τα γραφεία του κόμματος. Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί μαζεύτηκαν μέσα στο κτήριο και μίλησαν με τη Φώφη Γεννηματά, η οποία από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό τους. Νωρίτερα, είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει ο αστυνομικός.

    Όπως είπαν στο mononews οι εργαζόμενοι, ο δράστης πρώτα πυροβόλησε τον ειδικό φρουρό που ήταν στην είσοδο των γραφείων, η σφαίρα μάλιστα πέρασε δίπλα του και είναι χαρακτηριστικό πως του έσκισε το μπουφάν του!

    Εν συνεχεία, ο δράστης έστρεψε το όπλο του προς την “κλούβα” των αστυνομικών και πυροβόλησε δύο φορές.

    Στη πρώτη σφαίρα, ο αστυνομικός που τραυματίστηκε, έσκυψε και ευτυχώς δεν υπήρξαν τα “χειρότερα”. Τα τραύματά του στο πόδι και το στήθος προήλθαν από τα θραύσματα.

    “Κάποιοι ήθελαν να θρηνήσουμε θύματα σήμερα” είπε στο mononews ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, τονίζοντας πως “δεν μπορεί το κέντρο της Αθήνας και αυτή η περιοχή των Εξαρχείων να συνεχίζει να είναι γκέτο και άβατο για τους πολίτες που αισθάνονται ανασφάλεια. Κάθε σαββατοκύριακο δεχόμαστε στα γραφεία επιθέσεις με μολότοφ” είπε χαρακτηριστικά.

    Από την πλευρά της, η Φώφη Γεννηματά, είπε τα εξής: “Σήμερα δεχθήκαμε δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα. Χτύπημα που είχε ως στόχο τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το ίδιο το κόμμα μας ως θεσμό της Δημοκρατίας.

    Επισκέφθηκα τον αστυνομικό που ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Είναι ένας από εμάς. Η επίθεση εναντίον του αφορά όλους μας. Οι δολοφόνοι έδρασαν και αποχώρησαν ανενόχλητοι, εκμεταλλευόμενοι το άβατο των Εξαρχείων, που επιδεινώνεται με την ανοχή της Κυβέρνησης. Η κατάσταση αυτή στρέφεται πρωτίστως εναντίον της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής. Σήμερα δε θα μείνουμε στις πολιτικές ευθύνες, οι οποίες είναι γνωστές και τις οποίες έχουμε καταγγείλει στον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Το ΠΑΣΟΚ είναι σταθερά προσηλωμένο στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας. Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα σε εγρήγορση και συνεργασία για να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα. Η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να νικήσει τους αρνητές της”.



    ΣΧΟΛΙΑ