• First Top Stories

    Το Μαξίμου “τελειώνει” τον Χρυσόγονο – Ειρωνικές απαντήσεις στον ευρωβουλευτή για τον… Καρανίκα

    • NewsRoom


    Θέμα ημερών πρέπει να θεωρείται η… ανεξαρτητοποίηση του Κώστα Χρυσόγονου από την ομάδα ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με όσα είπε σήμερα για τον Τσίπρα και τον Καρανίκα. Και αυτό γιατί η απάντηση του Μαξίμου, ήταν… ειρωνική σε “δύο δόσεις”, βάζοντας στο παιχνίδι τον Δημήτρη Παπαδημούλη!

    Ειδικότερα, σήμερα, ο Κώστας Χρυσόγος βγήκε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή και εξέφρασε την απογοήτευσή του ότι έχει να συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα από τον Μάρτιο του …2015. “Προφανώς ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι ενημερώνεται επαρκώς για τα Ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου” είπε χαρακτηριστικά.

    Ερωτηθείς μάλιστα αν θεωρεί ότι ενοχλεί με τις κατά καιρούς τοποθετήσεις του, απάντησε: “Αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι… Από εκεί και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε”.

    Η απάντηση από το Μαξίμου δεν άργησε, έστω και εάν αυτή προήλθε μέσω… κύκλων: “Κατανοούμε την αγωνία του κ. Χρυσόγονου, αλλά ο πρωθυπουργός επιλεγεί τους συνομιλητές του – και όχι κατ’ ανάγκην από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών”.

    Λίγη ώρα αργότερα, βγήκε και νέο… non paper, στο οποίο κυβερνητικές πηγές έλεγαν τα εξής: “…Δεν έχει ζητήσει ποτέ κατ’ ίδιαν συνάντηση από τον πρωθυπουργό ο κ. Χρυσόγονος. Ο Τσίπρας ενημερώνεται τακτικότατα από τον Δημήτρη Παπαδημούλη για τα θέματα του ευρωκοινοβουλίου”.

    Να σημειωθεί τέλος πως αιχμές κατά του κ. Χρυσόγονου άφησε και ο γγ. του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης, καλώντας ουσιαστικά τον ευρωβουλευτή να κοιτάει περισσότερο τη δουλειά του και να μην προβάλλει τον εαυτό του…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πορτοσάλτε και Πιπιλή εναντίον Παπαδάκη: Εσύ έβγαζες στα παράθυρα τον Σώρρα (video)

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Επιδημία “Αρτέμης Σώρρας”: Ξεχρεώστε με μία απλή εξουσιοδότηση

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λαζόπουλος για όλους και για όλα: “Ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης και η… ρόδα του Συντάγματος”



    ΣΧΟΛΙΑ