• First Top Stories

    Ποιος βρίσκεται πίσω από την πολυτελή βίλα του Πετσίτη στην Βαρυμπόμπη

    • NewsRoom


    Ένας δικηγόρος εμφανίζεται ως ενοικιαστής της πολυτελούς κατοικίας του Μανώλη Πετσίτη στη Βαρυμπόμπη, πιθανόν σε μια προσπάθεια να χαθούν τα ίχνη του «μυστικοσύμβουλου» του Μαξίμου. Όπως αναφέρει Το Βήμα σήμερα, την πολυτελή βίλα σε αραιοκατοικημένη περιοχή της Βαρυμπόμπης φαίνεται ότι επισκέπτονταν τα τελευταία χρόνια κυβερνητικά στελέχη, αλλά και επιχειρηματίες που συμμετείχαν σε παρασκηνιακές συνεννοήσεις. Ομως η ενοικίαση αυτού του σπιτιού και η παρουσία εκεί του «μυστικοσυμβούλου» του Μαξίμου δεν εμφανιζόταν πουθενά.

    Από την έρευνα προέκυψε ότι ιδιοκτήτης της πολυτελούς κατοικίας ήταν οικογένεια επιχειρηματιών με μεγάλα ξενοδοχεία στην Κεφαλλονιά που παλιότερα είχαν εμπορική δραστηριότητα στην Αφρική. Όπως ανέφεραν στο «Βήμα», «η ενοικίαση του σπιτιού υπήρξε με παρεμβολή μεσιτικού γραφείου προ 2-3 ετών και η χρονική διάρκεια της μίσθωσης ήταν μέχρι το 2020».

    Ωστόσο, η κατοικία φέρεται να μην ενοικιάσθηκε στο όνομα του Μανώλη Πετσίτη αλλά σε αυτό ενός δικηγόρου που εμφανίζεται να καταβάλλει τα μισθώματα. Τον τελευταίο καιρό υπήρξαν αναφορές περιοίκων ότι η πολυτελής κατοικία έχει πλέον εγκαταλειφθεί από τον ένοικο της, κάτι πάντως που δεν επιβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης της που ανέφερε ότι η μίσθωσή της συνεχίζεται κανονικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνιδιοκτήτης με τον επιχειρηματία σύζυγο της Κατερίνας Λάσπα ο Πετσίτης στο μπαρ του Κολωνακίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Καυτά» ερωτήματα μένουν αναπάντητα: Γιατί πληρωνόταν ο «αθώος συμμαθητής» Πετσίτης από επιχειρηματίες;



    ΣΧΟΛΙΑ