• First Top Stories

    #kolotumba: Όταν ο Θάνος Μωραΐτης κατακεραύνωνε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

    • NewsRoom

    Θάνος Μωραΐτης


    Αλλάζουν οι καιροί, αλλάζουν και οι απόψεις. Μόνο που σήμερα, με την βοήθεια της τεχνολογίας, είναι πολύ πιο εύκολο να εντοπιστούν και να καταγραφούν οι μεταστροφές απόψεων και λεγομένων, οι λεγόμενες «κωλοτούμπες». Ο κανόνας αυτός ισχύει και για τον Θάνο Μωραΐτη, ο οποίος πριν από λίγους μήνες κατακεραύνωνε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σήμερα ανέλαβε υπουργικό πόστο, την θέση του υφυπουργού στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

    «Εμείς με αυτούς που εξαπάτησαν το ελληνικό λαό δεν θα συνεργαστούμε ποτέ» έλεγε τον Νοέμβριο του 2016 από τη θέση του γραμματέα Επικοινωνιακού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ.

    «Είμαστε ξεκάθαροι. Με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς. Τελεία και παύλα. Έχουμε ασκήσει πολύ σκληρή κριτική και την εντείνουμε. Αποκαλύπτουμε την μεγαλύτερη πολιτική απάτη που έχει γίνει ποτέ στον τόπο. Εμείς με αυτούς που εξαπάτησαν το ελληνικό λαό δεν θα συνεργαστούμε ποτέ. Δεν πρόκειται για πολιτική ίσων αποστάσεων όπως λένε κάποιοι.

    » Είναι μια ιστορική υποχρέωση απέναντι στη χώρα και στους προοδευτικούς πολίτες η οποία δεν έχει ανάγκη ελιτισμούς και προσωπικές στρατηγικές. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ξαναβρεί το δρόμο της μια ιστορική παράταξη. Δεν υπάρχει περίπτωση κανείς από εμάς να στρώσει κόκκινο ή γαλάζιο χαλί σε κανέναν. Δεν θα παίξουμε το παιγνίδι ενός ανιστόρητου διπολισμού που θέλουν να μας επιβάλλουν κάποιοι γιατί έτσι βολεύει και τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα τους απογοήτευσουμε και δεν θα χαρίσουμε την παράταξή μας και την ιστορία μας σε κανένα» ήταν τα λόγια του τότε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το who is who των νέων προσώπων της κυβέρνησης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανασχηματισμός Κατρούγκαλου: Τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης



    ΣΧΟΛΙΑ