• First Top Stories

    Ν.Παππάς: Εάν το Mega δεν έχει φορολογική ενημερότητα θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό!

    Νίκος Παππάς

    Νίκος Παππάς. Υπουργός Επικρατείας


    Μειούμενος βαίνει ο αριθμός των ενδιαφερομένων για τις τέσσερις άδειες τηλεόρασης που προωθεί ο υπουργός Επικρατείας κ.Νίκος Παππάς, αφού και το Mega, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να “αποχωρήσει” από τον διαγωνισμό, λόγω ελλειπούς φακέλου.

    Ειδικότερα, κατά την ενημέρωση που είχε ο κ.Παππάς σε δημοσιογράφους των ξένων μμε, φαίνεται να δήλωσε ότι “εάν δεν έχει προσκομίσει φορολογική ενημερότητα η Τηλέτυπος Α.Ε. θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό” και έτσι από τους 11 υποψηφίους, μετά και την αποχώρηση του Καρατζαφέρη, θα μείνουν 9.

    Αξιζει να σημειωθεί ότι μέχρι νεωτέρας παραμένουν στον διαγωνισμό:

    1.ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΣΚΑΙ ΑΕ (του επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζου)

    2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – STAR CHANNEL(της οικογένειας Βαρδινογιάννη)

    3.ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΕ (της οικογένειας Κυριακού)

    4. DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED (του Ιβάν Σαββίδη. Εκπροσωπείται από τον 38χρονο Αρτούρ Νταβιντιάν, που ανήκει στο επιτελείο  των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη, είναι στο δ.σ. του ΠΑΟΚ και ζει και εργάζεται πλέον μόνιμα στην Ελλάδα ως Διευθύνων Σύμβουλος της Dimera.)

    5.ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ (του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά)

    6.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (του πρώην εκδότη της εφημερίδας Πρώτη)

    7. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (του Βαγγέλη Μαρινάκη)

    8. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. – “EPSILON TV” (του επιχειρηματία Φίλιππου Βρυώνη)

    9.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (φέρεται να είναι κυπριακών συμφερόντων)

    
10.ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ – MEGA CHANNEL?

    Πάντως, σε κάθε περίπτωση αξίζει να σημειωθεί ότι η κρίση στην ελληνική τηλεόραση έχει ευνοήσει μέχρι τώρα τον ΟΤΕ TV, που εκμεταλλευόμενος την αδυναμία και την οικονομική στενότητα των άλλων καναλιών έχει ενισχύσει σημαντικά τη συνδρομητική του βάση, έχοντας φτάσει τους 300.000 πελάτες, ποντάροντας κυρίως στα αθλητικά κανάλια. Μένει να δούμε αν αυτή τη τάση θα συνεχιστεί και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών.

    Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της διαδικασίας, αναμένεται να συνέλθει η αρμόδια επιτροπή και, παρουσία των εκπροσώπων των υποψηφίων, να ανοίξει τους σφραγισμένους φακέλους συμμετοχής για να διαπιστώσει αν πληρούνται όλα τα προαπαιτούμενα. Τα ονόματα των προεπιλεγέντων τηλεοπτικών σταθμών αναμένεται να ανακοινωθούν την Πέμπτη 14 Ιουλίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/article-dite-giati-ine-perizitita-ta-mikra-aftokinita/60632

     



    ΣΧΟΛΙΑ