• First Top Stories

    Τελικός Champions League: Δείτε τα 5 γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους (video)

    • NewsRoom


    Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι για ακόμα μια φορά, 12η συνολικά στην ιστορία της, η απόλυτη «βασίλισσα» του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας νίκησε με 4 -1 την Μεγάλη Κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου, την Γιουβέντους, δεκαεννέα χρόνια μετά το τελευταίο τους ραντεβού σε τελικό Champions League.

    Η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε η πρώτη ομάδα που κατακτά το Champions League δύο συνεχόμενες χρονιές.

    Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες με 1-1. Στο 20ο λεπτό η Ρεάλ Μαδρίτης προηγήθηκε με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο λίγο αργότερα, στο 27ο λεπτό, ο Μάντζουκιτς με εντυπωσιακό ανάποδο σουτ ισοφάρισε για τη Γιουβέντους.

    Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 61΄ όταν το σουτ του Καζεμίρο κατέληξε στην κάτω δεξιά γωνία του Μπουφόν. Τρία λεπτά αργότερα (64) ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 1-3, με το δεύτερο του γκολ στο παιχνίδι και 12 συνολικά στη διοργάνωση. Το τελικό 1-4 έκανε ο Ασένσιο μετά από ασίστ του Μαρσέλο στο 90o λεπτό.

     

    Οι συνθέσεις

    Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Μπονούτσι, Αλεξ Σάντρο, Ντάνι Αλβες, Κεντίρα, Πιάνιτς, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα, Ιγουαΐν.

    Ρεάλ: Νάβας, Μαρσέλο, Βαράν, Ράμος, Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κροος, Ισκο, Ρονάλντο, Μπενζεμά.



    ΣΧΟΛΙΑ