• First Top Stories

    Συμβιβασμό ζητά ο Αρτέμης Σώρρας – Θα καταθέσει 23.000 ευρώ

    Σώρρας

    Αρτέμης Σώρρας


    Μπορεί ο ο Αρτέμης Σώρρας να παραμένει άφαντος, ωστόσο, συνεχίζει να κάνει δηλώσεις μέσω ανθρώπων του στενού του κύκλου. Σήμερα, έγινε γνωστό μέσω του δικηγόρου του, ότι ο “τρισεκατομμυριούχος” θέλει συμβιβασμό με τον πρώην κουμπάρο του Φώτη Λεπίδα που τον είχε μηνύσει επειδή του έκλεψε 100.000 ευρώ.

    Μάλιστα, ο Αρτέμης Σώρρας προτίθεται να καταθέσει 23.000 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, τα οποία αναμένεται να καταθέσει ο δικηγόρος και μέλη της “Ελλήνων Συνέλευσις” την Δευτέρα (27.03.2017).

    Ωστόσο, αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται να αλλάξουν κάτι, μιας και για να γλιτώσει την φυλακή ο Σώρρας θα πρέπει να γίνει νέα δίκη, η οποία θα “ακυρώνει” την προηγούμενη δικαστική απόφαση.

    Σημειώνεται ότι ο Σώρρας καταδικάστηκε στις 17.03.2017 όπως και η σύζυγός του σε 8 χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος με την ποινή να μην επιδέχεται αναστολή.

    Από τότε αγνοείται η τύχη του… με τις Αρχές να πιστεύουν ότι το ζευγάρι έχει βρει καταφύγιο κάπου στην Πάτρα. Μάλιστα, ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας “εμφανίστηκε” χθες (23.03.2017) αυτή τη φορά με δήλωση που σε εκπομπή όπου και ανέφερε:

    “Είμαι αθώος… Βρίσκομαι πάντα εδώ και θα ξαναμιλήσω. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν. Δεν περιφρονώ τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε… Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση ο ίδιος. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις, τόσο εγώ όσο και ο πολιτικός μας φορέας. Γιατί δεν παρενέβη η Δικαιοσύνη;”.

    Στη συνέχεια έστειλε μήνυμα στον κουμπάρο του, Φώτη Λεπίδα, για τις καταγγελίες σε βάρος του: “Είμαι αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία. Είμαι εντελώς αθώος. Δεν οφείλω χρήματα. Ας λέει ό,τι θέλει…”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εμφανίστηκε ξανά ο Σώρρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφεση και αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής κατέθεσε ο «άφαντος» Αρτέμης Σώρρας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άφαντος ο Αρτέμης Σώρρας – Πληροφορίες για διαφυγή του στη Λατινική Αμερική



    ΣΧΟΛΙΑ