• First Top Stories

    Συγκλονιστικό video-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στο Παρίσι

    Παρίσι


    Ένα βίντεο-ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας η  Daily Mirror, από την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι το βράδυ της Πέμπτης. Στο βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή της επίθεσης του 39χρονου τζιχαντιστή κατά αστυνομικών.

    Οι αστυνομικοί απαντούν στα πυρά του «Αμπού Γιουσέφ του Βέλγου», ο οποίος σύμφωνα με το Ισλαμικό Κράτος ήταν αυτός που πραγματοποίησε την επίθεση με τραγικό απολογισμό έναν αστυνομικό νεκρό και δύο τραυματίες.

    Γαλλικά μέσα αναφέρουν πως δράστης της επίθεσης είναι ο Karim C, ο οποίος είχε καταδικαστεί το 2003 σε 20ετη κάθειρξη για επίθεση κατά αστυνομικών. Όμως λίγα χρόνια αργότερα είχε αποφυλακιστεί μετά από σχετική αίτηση που κατέθεσε.

    Η Le Parisien γράφει ότι ο Karim C. είχε γεννηθεί στη Γαλλία και ζούσε στο Σελ, μια επαρχιακή πόλη κοντά στο Παρίσι. Στο όνομά του ήταν καταχωρημένο και το γκρι Audi που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση της Πέμπτης.

    Με αυτό πλησίασε ο 39χρονος τους αστυνομικούς και άνοιξε πυρ εναντίον τους με καλάσνικοφ με το νεκρό αστυνομικό, όπως μεταδίδουν γαλλικά ΜΜΕ, να δέχεται τα φονικά πυρά την ώρα που έτρωγε ένα σνακ.

    Μετά την επίθεση και την ταυτοποίηση του 39χρονου ως δράστη της επίθεσης, αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του με πληροφορίες να αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άγριος πόλεμος στον Ελλάκτωρα. O Καλλιτσάντσης λέει στον Κούτρα να φύγει τώρα. Μπόμπολας και Θεοδωρίδης τα πρόσωπα-κλειδιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση στο Παρίσι: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη – Νεκρός ένας αστυνομικός και ο ένας δράστης (upd)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Τσίπρας ετοιμάζεται να κάνει τη μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση του αιώνα: Τη ΔΕΗ!



    ΣΧΟΛΙΑ