• First Top Stories

    Μητσοτάκης – Σπυράκη: Οι μυστικές συναντήσεις στο Κολωνάκι και το παρασκήνιο των αλλαγών

    • NewsRoom
    Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης


    H ηγεσία της ΝΔ από τις αρχές καλοκαιριού είχε εντοπίσει το πρόβλημα που υπάρχει στο επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος όσο αφορά τη δημιουργία θεμάτων επικαιρότητας.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ εδώ και μήνες αναζητούσε τα πρόσωπα εκείνα που θα βοηθούσαν σε αυτό το κομμάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr, η Μαρία Σπυράκη που ανέλαβε από σήμερα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επισκέφτηκε τέσσερις περίπου φορές  το τελευταίο διάστημα τον κ. Μητσοτάκη στο σπίτι του στο Κολωνάκι. Η ευρωβουλευτής της ΝΔ έχει θητεύσει και στο παρελθόν στην εκπροσώπηση του κόμματος στις εκλογές του ‘ 15 επί προεδρίας του Αντώνη Σαμαρά. Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σίγουρη θεωρείται και η κάθοδος της στις εκλογές στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

    Νέο πρόσωπο για την “γαλάζια” ανθρωπογεωγραφία θεωρείται εκείνο του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Ζούλα. Ο κ. Ζούλας αντικατέστησε τον Μακάριο Λαζαρίδη στη θέση του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ. Ο κ. Ζούλας από τις αρχές του φθινοπώρου πέρασε αρκετές φορές το “κατωφλι” των γραφείων της ΝΔ στην Πειραιώς ενώ είχε αρκετά πρωινά συμμετέχει στον “γαλάζιο” πρωινό καφέ.

    Στην ηγετική ομάδα της ΝΔ πιστεύουν ότι με τις αλλαγές αυτές θα υπάρξει βελτίωση στην επικοινωνιακή εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ αποφασίστηκε να ανακοινωθούν τώρα προκειμένου να μην “καούν” τα συγκεκριμένα πρόσωπα καθώς από καιρό υπήρχαν οι πληροφορίες για τις επικείμενες αλλαγές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Μ. Σπυράκη αντί του Β. Κικίλια στη θέση του εκπροσώπου της ΝΔ
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Άλλαξε εκ βάθρων το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Τα Eurogroup δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια: Τα ηχηρά ονόματα που αποχωρούν



    ΣΧΟΛΙΑ