• First Top Stories

    Δραματική έκκληση από την οικογένεια της 32χρονης: Αν υπάρχουν μάρτυρες να εμφανιστούν…


    Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας στο Β’Νεκροταφείο στα Πατήσια, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί ακόμα ο δράστης.

    Και ενώ η αγωνία, ο πόνος και η οργή κορυφώνονται μέρα με τη μέρα, η η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας, Γιάννα Παναγοπούλου, απευθύνει έκκληση προς όποιον είδε τυχόν κάτι εκείνο το μοιραίο απόγευμα στο Νεκροταφείο.

    «Ζητούμε όποιος είδε κάτι, ο,τιδήποτε κι αν γνωρίζει, να απευθυνθεί στη ΓΑΔΑ και να καταθέσει, γιατί είναι σημαντική η κάθε μαρτυρία σχετική με αυτές τις κρίσιμες ώρες», δήλωσε η κυρία Παναγοπούλου στον ΣΚΑΪ. «Ήταν 17:30 το απόγευμα σε ένα σημείο που είχε κόσμο. Όποιος γνωρίζει κάτι αν φοβήθηκε από αυτό που διαδραματιζόταν μπροστά του να μην φοβηθεί σήμερα. Έχουν περάσει αρκετά 24ωρα. Ήταν νεαρό κορίτσι, θα μπορούσε να είναι η κόρη ή η αδελφή οποιουδήποτε. Όποιος ξέρει κάτι να συγκινηθεί, να κινητοποιηθεί και μας βοηθήσει στην εξιχνίαση αυτού του στυγερού εγκλήματος», τόνισε και κατέληξε: «Δεν μπορεί να μην είδε κανείς τίποτα. Μιλάμε 14 μαχαιριές, για ένα κορίτσι που σύρθηκε στο νεκροταφείο και ενδεχομένως πάλεψε με τον δολοφόνο».

    Η ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείει κανένα σενάριο

    Όλα τα ενδεχόμενα αφήνει ανοικτά η ΕΛ.ΑΣ για την άγρια δολοφονία της άτυχης νεαρής κοπέλας. Η αστυνομία εξετάζει τα βίντεο από κλειστά κυκλώματα ασφάλειας, με την ελπίδα να εντοπίσει κάποιον που ενδεχομένως να την ακολουθούσε.

    Την ίδια ώρα, μόλις χθες, τέσσερις ημέρες μετά τη δολοφονία της 32χρονης κόρης του, ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, αποκάλυψε ότι το απόγευμα της δολοφονίας βρέθηκε τυχαία έξω από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. 

    Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις είπε επίσης ότι πιθανώς να πήρε τον δολοφόνο στο ταξί του.

    Όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν έχει ακόμη καταθέσει στην αστυνομία, γιατί ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονίζει η αδερφή της 32χρονης που δολοφονήθηκε στα Πατήσια: Αδελφή μου, αίμα μου… έφυγες νωρίς
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Άγριο ξέσπασμα της αδερφής της άτυχης εφοριακού κατά του πατέρα: Αίσχος φτου σου ξεφτίλα!
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγρια δολοφονία στα Πατήσια: Ποια σενάρια εξετάζει η αστυνομία – Η 32χρονη γνώριζε το δολοφόνο της;



    ΣΧΟΛΙΑ