• First Top Stories

    Κυριάκο Μητσοτάκη, ναι εσύ φταις για όλα. Ακόμα και για τον καύσωνα των 40 βαθμών Κελσίου

    Κυριάκος Μητσοτάκης

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη στην εκδήλωση του ερευνητικού οργανισμού «διαΝΕΟσις»


    Εδώ και καιρό έχουμε μία ανησυχητική υποψία, η οποία φαίνεται πως επιβεβαιώνεται πανηγυρικά τις επόμενες μέρες: στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι είναι κυβέρνηση. Νομίζουν ακόμα ότι είναι στην αξιωματική αντιπολίτευση. Και για όλα τα στραβά που συμβαίνουν στον τόπο κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία, που νομίζουν ότι κυβερνά ακόμα.

    Φαίνεται πως τα… γονίδια του ΣΥΡΙΖΑ ως κόμματος διαμαρτυρίας είναι ανίκητα. Μολονότι πλέον το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται στην εξουσία, και μάλιστα εδώ και δυόμισι χρόνια, συνεχίζει να διαμαρτύρεται. Διαμαρτύρεται όταν η Νέα Δημοκρατία (και όχι μόνο) κάνει οτιδήποτε, λες και είναι η Νέα Δημοκρατία που κυβερνά τον τόπο και καθορίζει τις εξελίξεις. Τι να υποθέσει κανείς, ότι το πρωθυπουργικό προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι τόσο πειστικό που έχει κάνει τα στελέχη της Κουμουνδούρου να πιστεύουν ότι όντως αυτός είναι ο πρωθυπουργός;

    Για όλα φταίει η ΝΔ

    Το είδαμε πρόσφατα στην υπόθεση με τα σκουπίδια στους δρόμους: η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που υποσχέθηκε στους συμβασιούχους των δήμων ότι θα ανανεώσει τις συμβάσεις τους. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που αθέτησε την υπόσχεσή της. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που προκάλεσε με τη στάση της την απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ και τα βουνά σκουπιδιών στους κάδους.

    Όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ αυτός που φταίει είναι… η Νέα Δημοκρατία. Που θέλει, λέει, να βάλει ιδιώτες να μαζεύουν τα σκουπίδια. Ναι, αλλά η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ είναι κυβέρνηση! Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί, ακόμα και αν το θέλει όντως, να επιβάλει την άποψή της.

    Η Νέα Δημοκρατία φταίει, επίσης, για το γεγονός ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας… αναγκάστηκε να επιβάλει απαγόρευση διαδηλώσεων (φανταστείτε τι θα γινόταν αν αυτό συνέβαινε επί πρωθυπουργίας Σαμαρά…) στα Εξάρχεια για να μη διαδηλώσουν αστυνομικοί και αναρχικοί. Η Νέα Δημοκρατία φταίει, επίσης, που ο Πάνος Καμμένος μιλά με ισοβίτες. Δεν είχε και πολύ άδικο ο Βασίλης Κικίλιας όταν σχολίαζε χθες πως το μόνο για το οποίο δεν έχει ακόμα κατηγορήσει τη ΝΔ η κυβέρνηση είναι για τον καύσωνα!

    Αν και δεν αποκλείεται να το ακούσουμε κι αυτό. Ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ας πούμε, φέρνει καύσωνα για να εξυπηρετήσει τα επιχειρηματικά συμφέροντα αυτών που εμπορεύονται αντηλιακά, καπέλα και παγωτά. Όλα τα περιμένουμε πια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπερταμείο: Οι προτιμήσεις της Ράνιας Αικατερινάρη (εκτός από τα Gucci) στις εταιρίες PR. Η μεγάλη μάχη της δουλειάς των 40.000 ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πολάκης επιτίθεται στην Δικαιοσύνη με ένα πόιημα (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συμβαίνει επί ΣΥΡΙΖΑ: 19 επίορκοι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ θα επιστρέψουν στη δουλειά τους



    ΣΧΟΛΙΑ