• First Top Stories

    Γιάννα Αγγελοπούλου-Μαργαρίτα Λάτση: Βουτιές στην Ελούντα

    Γιάννα Αγγελοπούλου

    Γιάννα Αγγελοπούλου


    Το tender έσκιζε με ταχύτητα τα κύματα στον κόλπο της Ελούντας, με την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου να απολαμβάνει το αγαπημένο της σπορ, που δεν είναι άλλο από το θαλάσσιο σκι.

    Η κυρία Μαργαρίτα Λάτση την ίδια στιγμή ήταν στην ακτή και απολάμβανε την ηρεμία ενός μέρους που λατρεύει εδώ και χρόνια, το οποίο επισκέπτεται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι και φθινόπωρο.

    Οι δύο κυρίες τις οποίες συνδέει γνωριμία και φιλία ετών βρέθηκαν προ ημερών για διακοπές στην Κρήτη και είχαν την ευκαιρία να περάσουν μαζί μέρος των φετινών καλοκαιρινών τους διακοπών.

    Η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου είχε επισκεφθεί πρώτα το Ιόνιο, όπου και αφίχθη μαζί με την εντυπωσιακή θαλαμηγό «OKTO» η οποία έδεσε την Ιθάκη.

    OKTO Αγγελοπούλου

    Μαζί με τον σύζυγό της κ. Θόδωρο Αγγελόπουλο απόλαυσαν τις ομορφιές του νησιού, πριν αναχωρήσουν για την Κεφαλλονιά αρχικά και την Κέρκυρα αργότερα.

    Εκεί, όπου συναντήθηκαν με τον πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας και την σύζυγό του Καμίλα Πάρκερ, αλλά και με μέλη της επιχειρηματικής οικογένειας Rothschild, oi οποίοι τους επισκέφθηκαν στην θαλαμηγό τους.

    Φέτος το ζεύγος Αγγελοπούλου απέφυγε την Μύκονο, εν αντιθέσει με την κ. Μαργαρίτα Λάτση, η οποία φέρεται να έδωσε το παρόν στα γενέθλια της ανιψιάς της Εριέττας, κάνοντας μια στάση στο νησί των ανέμων, πριν αναχωρήσει για την αγαπημένη της Ελούντα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, αφίχθη με ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας, όπως και η φίλη της κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου μαζί με τον σύζυγό της.

    Εν αντιθέσει με το Ιόνιο, στην Ελούντα τις ανάγκες του ζεύγους εξυπηρέτησε το ιστιοπλοϊκό «Aquarius Alfa», αφού το «ΟΚΤΟ» των εξήντα έξι μέτρων, δεν μπορούσε να δέσει λόγω όγκου και βάθους των νερών.

    Οι δύο κυρίες συναντήθηκαν αρκετές φορές στο κοσμοπολίτικο θέρετρο πριν αναχωρήσουν για άλλους προορισμούς και το πιθανότερο είναι να συναντηθούν ξανά στον Σεπτέμβριο στο Monaco Yacht Show, το περίφημο σαλόνι σκαφών, που συγκεντρώνει κάθε χρονιά την ελίτ των διεθνών jet setters.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο Θόδωρος Αγγελόπουλος στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννα Αγγελοπούλου: Με το νέο σκάφος της στην Ιθάκη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Γιάννα και ο Θόδωρος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν με τον πρίγκιπα Κάρολο



    ΣΧΟΛΙΑ