Τραγικό τέλος είχε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο 38χρονος γιος του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Δημαρά. Το φρικτό περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Πεντέλης.
Ο άνδρας έπεσε από τον 3ο όροφο μεζονέτας στην Πεντέλη, όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του.
Τα αίτια του τραγικού συμβάντος, το οποίο επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ερευνώνται χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βορίδης για Κωνσταντοπούλου: «Τέτοια πράγματα έχουμε ζήσει μόνο με τη Χρυσή Αυγή»
- Γερμανία: Έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην Deutsche Bank – Η μετοχή της καταγράφει ήδη πτώση ύψους 3%
- Πυροσβεστική για Βιολάντα: Πολύμηνη η διαρροή στο εργοστάσιο – Εξαιρετικά μεγάλες συγκεντρώσεις προπανίου κάτω από το έδαφος
- Βρούτσης για τραγωδία στη Ρουμανία: Θα στηρίξουμε κάθε αίτημα διακοπής των αθλητικών δραστηριοτήτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.